Akit bu kez de Atatürk'ü Fenerbahçe üzerinden hedef aldı!

Akit bu kez de Atatürk'ü Fenerbahçe üzerinden hedef aldı!

Atatürk ile ilgili birçok skandal başlığa ve habere imza atan Yeni Akit gazetesi, 1907 Fenerbahçe Derneği’nin Fenerbahçe Stadı’nın isminin Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesini istemesi haberini Atatürk'ü hedef alarak verdi.

Sık sık Atatürk düşmanlığıyla gündeme gelen Akit 1907 Fenerbahçe Derneği’nin Fenerbahçe Stadı’nın isminin Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesini istemesi haberini ‘Takımın adını da değiştirin bari…’ başlığıyla vererek bir kez daha ‘nefretini’ gözler önüne serdi.

1907 Fenerbahçe Derneği, Fenerbahçe Stadı’nın isminin Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesini yönetimden talep etti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı  duayen Gazeteci Uğur Dündar’ın da aralarında bulunduğu salondaki sarı-lacivertli taraftarların tamamına yakını öneriyi dakikalarca ayakta alkışlandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Talebin sonuna kadar arkasındayız. Tüm kongre üyelerimize ve taraftarlarımıza sesleniyorum; arzuyu, isteği 100’üncü yıl tamamlanmadan belki de 29 Ekim 2023’de hayata geçirelim. Varsanız biz de varız” desteğini gösterdi.

 

AKİT YİNE ÇILDIRDI


Atatürk ile ilgili birçok skandal başlığa ve habere imza atmış olan Yeni Akit gazetesi ise haberi ‘Takımın adını da değiştirin bari…’ başlığıyla verdi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.