Akit TV'de skandal ifadeler! Profesör pedofiliyi normalleştirmeye çalıştı

Akit TV'de skandal ifadeler! Profesör pedofiliyi normalleştirmeye çalıştı

Akit TV'ye katılan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, kız çocuklarıyla ilgili skandal ifadeler kullanıldı.

Akit TV’deki Derin Kutu programında kız çocuklarıyla ilgili skandal ifadeler kullanıldı.

Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, ‘kadın-erkek rolleri ve ilişkiler’ konusunun tartışıldığı programda, 12-17 yaş aralığındaki kızların doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu savunarak, doktorların da bunu onayladığını iddia etti.

 

Prof. Özgüven’in sosyal medyada büyük tepki toplayan sözleri şöyle:

 

“Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama, süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel falan. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekamızı koyalım.”

Bu arada İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Özgüven’in skandal ifadelerine ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada, “Üniversitemizde görev yapmakta olan Prof. Dr. Kutluk Özgüven’in katıldığı televizyon programında yaptığı açıklama şahsi düşünceleri olup kabul edilmesi mümkün değildir. Kendisini şiddetle kınıyoruz.  Söz konusu personel hakkında hukuki süreç başlatılmıştır” denildi.

 

 

MUTTALİP KUTLUK ÖZGÜVEN KİMDİR?

 

 Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, 1968 doğumludur. Lisansını 1990 yılında Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nde ,  Yüksek Lisansını 1992 yılında Manchester University Bilgisayar Dilbilimi Bölümü'nde, Doktorasını ise 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Bölümü'nde tamamlamıştır. Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Doçent Doktor olarak görev yapmaktadır. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum