Akit'ten sonra şimdi de Nurcuların gazetesi yazdı: 'Depremin nedeni 15 Temmuz KHK'lıları'

Akit'ten sonra şimdi de Nurcuların gazetesi yazdı: 'Depremin nedeni 15 Temmuz KHK'lıları'

Yeni Asya yazarı İbrahim Ersoylu, Kahramanmaraş depremiyle ilgili, 'Ciğerimizi yakan bu felaket ile, İlahî iradenin bize vermek istediği mesajlar vardır.' dedi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Ali Karahasanoğlu'nun "Belki de Suriyeli göçmenlere karşı olanlara yeterince cevap veremediğimiz için Allah'ın afeti hepimizi vurdu" ifadelerinin ardından benzer çıkış da Nurcuların gazetesi Yeni Asya'dan geldi.

Yeni Asya yazarı İbrahim Ersoylu, Kahramanmaraş merkezli oluşan depremlerde binlerce kişinin hayatını kaybetmesine ilişkin, ilahi iradenin mesajı olduğunu söyledi.

İbrahim Ersoylu, "Meşum 15 Temmuz darbe teşebbüsü akabinde, asıl sorumlular tespit edip yalınız onlara ceza verilmesi gerekirken, darbe ile alakası olmayan yüz binlerce kişi, adil mahkeme kararı olmadan, KHK’lerle kamu veya özel sektördeki vazifesinden alınarak müktesep hakları ellerinden alınmış ve hapse atılmış, aileleri açlık ve sefalete mahkûm edilmiştir." diye yazdı.

İbrahim Ersoylu, "Meşum 15 Temmuz darbe teşebbüsü akabinde, asıl sorumlular tespit edip yalınız onlara ceza verilmesi gerekirken, darbe ile alakası olmayan yüz binlerce kişi, adil mahkeme kararı olmadan, KHK’lerle kamu veya özel sektördeki vazifesinden alınarak müktesep hakları ellerinden alınmış ve hapse atılmış, aileleri açlık ve sefalete mahkûm edilmiştir." dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.