Akkuyu Nükleer Santralini yaptırmayacaklar!

Akkuyu Nükleer Santralini yaptırmayacaklar!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Rus mevkidaşı Putin’in dün temel atma törenini yaptığı Akkuyu Nükleer Santraline ilişkin flaş bir açıklama yapıldı. İşte ayrıntılar;

Mersin’in Gülnar İlçesi’nde yapımına başlanan ve dün resmen temeli atılan Akkuyu Nükleer Santrali’ne bazı siyasi partiler çok geçmeden tepki göstermeye başladı.

Halkların Demokratik Partisi, bu Nükleer Santralin yapımını durdurmak için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladı.

Terör örgütü her fırsatta propagandasını yapan, birçok yöneticisi ve milletvekili PKK’nın propagandasını yaptığı için gözaltına alınan HDP, Türkiye'nin Akkuyu nükleer santralini yapamaması için elinden geleni yapacağını açıkladı.

NÜKLEERE KARŞI CHP-HDP İTTİFAKI

Proje terör örgütü PKK'nın Meclis'e kadar giren uzantıları, Türkiye'nin dev projelerine engel olabilmek için ellerinden geleni yapıyor. HDP'nin son hedefi ise CHP gibi Akkuyu Nükleer Sanrali oldu.

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, nükleer santralin yapılmasını istemediklerini engellemek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

HEPSİNE KARŞIYIZ

Kerestecioğlu, "Hem Akkuyu’da hem Sinop Gerze’de hem İğneada’da bu coğrafyayı nükleer atık, çöp atık sahasına çevirecek nükleer felaket projelerine karşı yaşamı savunmaya devam edeceğiz" dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.