AKP Anıtkabir’e otobüsler kaldırdı

AKP Anıtkabir’e otobüsler kaldırdı

Ak Parti teşkilatları dün geceden beri Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’e otobüsler kaldırdı. İşte ayrıntılar;

İstanbul’da ki AK Parti teşkilatları, Atatürk'ü Anıtkabir'de anmak için dün geceden itibaren kalkan otobüslerle Ankara'ya hareket etti.

İstanbul AK Parti ilçe teşkilatlarının günler öncesinde yaptığı açıklamalarının ardından, Atatürk'ü ölümünün 79. yıl dönümünde Anıtkabir'de anmak isteyen vatandaşlar, akşam saatlerinde Beşiktaş, Nisbetiye Caddesi'nde bulunan AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanlığı binası önünde toplandı ve başkanlık binası önünden kalkan otobüslere binen vatandaşlar, Ankara'ya doğru hareket etti.

Senelerdir bu tür programları düzenlediklerini söyleyen AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, birçok kez Anıtkabir'e gittiklerini belirtti.

İşte Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım’ın yaptığı o açıklama;

“Bu yıl da Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79'uncu yıldönümünde vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın isteği doğrultusunda hep beraber Ankara'ya hareket ediyoruz. Bu, ulusal medyada çok fazla yankı uyandırdı. Ancak bunun neden olduğunu da anlamış değiliz. Çünkü bu bizim zaten milli değerimiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk parti ayırmaksızın bizlerin milli değeri… Ancak bunu farklı göstermeye çalışan bazı kesimler oldu ki bizler bunu tekrar söylemek istiyoruz. Biz bunu senelerden bu yana her sene yapan parti mensuplarıyız. Bu gün biz gidiyoruz, yarın Şişli İlçe başkanlığı gidiyor, keza Gaziosmanpaşa Belediyemiz vatandaşlarımızı, genç kardeşlerimizi Anıtkabir'e götürüyor. İnşallah orada Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusunu, keza bu vesileyle de tüm silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi hepsini rahmetle anacağız.”

otobus-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.