AKP kongresinde skandal sözler! Hakaretler havada uçuştu

AKP kongresinde skandal sözler! Hakaretler havada uçuştu

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Tayyar ile Akit yazarı Mehtap Yılmaz arasın da yaşanan tartışma Ak Parti kongresine taşındı. İşte kongrede yaşanan skandal gelişmeler;

Milletvekili Tayyar ile gazeteci – yazar Mehtap Yılmaz arasında yaşanan kavga dün ki kongrede de yaşandı. Mehtap Yılmaz Gaziantep’te AKP İl Kongresi’nde yaşananları köşe yazısında kaleme aldı. Yazar Yılmaz, köşe yazısında yine ağza alınmayacak ifadeler kullandı.

Şamil Tayyar-Mehtap Yılmaz kavgasında yeni perde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı dünkü AKP Gaziantep İl Kongresi’nde yaşandı.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, uzun süredir dinci Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz’ı ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü olan eşi Ali Gür’ü kripto FETÖ’cü olmakla suçluyordu. Şamil Tayyar, Mehtap Yılmaz ve Ali Gür’e ait olduğunu öne sürdüğü mesajları ve mailleri de paylaşmıştı. Tayyar’ın, Yılmaz ve eşi Gür’e ait olduğunu iddia ettiği yazışmalarda, FETÖ lideri Fethullah Gülen’e övgüler ve bağlılık ifadeleri yer alıyordu. Bu mesajlar ve mailleri tarihi ise 2014 ve 2016 yılına aitti.

Şamil Tayyar-Mehtap Yılmaz kavgasında yeni perde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katıldığı dünkü AKP Gaziantep İl Kongresi’nde yaşandı.

Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz, bugünkü yazısında AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’la yaşadıklarının ayrıntılarını aktardı. Mehtap Yılmaz, “İlla kendini belli edecek… İlla tıslayacak… İlla çirkefe bağlayacak… Zehirli dili ağzına sığmıyor ki… -Ay rica ediyorum yine ‘genel ifadelerle yaz’ diye başlamayın zira Gaziantepli siyasetçiler üzerlerine alınıyor.- Kurşun sekiyor anlayacağınız…” sözleriyle Şamil Tayyar’ı işaret etti.

“İPİNİ KOPARAN BURAYA GELMİŞ”

“Herkes orada… Heyecanla Reis’i bekliyoruz… AK Parti tam kadro orada… Bazı bakanlar orada… Milletvekilleri orada… Herkes AK Parti asaletiyle davrandı” diyen Mehtap Yılmaz, AKP’li Tayyar’la aralarında geçen konuşmayı şöyle yazdı:

“Bir tek Şamil Tayyar gözlerini kaçırarak, ‘ipini koparan buraya gelmiş’ diye çemkirip ‘vınnn’ diye geçti yanımızdan… E Cüneyt Arkın gibi ‘Sıkıysa gözlerime bak da öyle söyle ulan!’ deseeeem keyfim kaçacak…  İyisi mi ‘Reis’in gelişine kurban ol sen’ dedim ve geçtim… Sonuçta her türlü alçakla, ahlaksızla, namussuzla, terör unsuruyla mücadele ederken tek motivasyon kaynağımız Allah’tan sonra Reis! Onu da Allah’ın izniyle az sonra göreceğim… O halde mesele yok!  Yalnız… -Şöyle açık alanda sivrisinek ısırıklarına karşı kullanılan bir sprey var ya ‘Off’ diye… Bunun Şamil kovarını da icat etseler de rahat etsek…”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.