AKP Yine Mağdur Ayağına Yattı: KANDIRILDIK

AKP Yine Mağdur Ayağına Yattı: KANDIRILDIK

13 yıldan beri ülkeyi yöneten AKP Hükümeti ne zaman olumsuz bir durum olsa, hemen mağdur ayağına yatıp "kandırıldık" diyor. Son PKK saldırıları sonrası AKP'nin tavırlarını Hürriyet'ten Deniz Zeyrek bakın nasıl özetledi.

Gazeteci – yazar Deniz Zeyrek, katıldığı televizyon programında Ak Parti hükümetine flaş ifadeler ile eleştirdi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, CNN Türk'teki Parametre programında son günlerde artan terör saldırıları, Çözüm Süreci Masasının devrilmesi ve AP'nin Çözüm Süreci konusundaki çelişkilerini ele aldı.

AKP'Yİ SÜREKLİ "KANDIRIYORLAR"

AKP'nin ne zaman başı sıkışsa "kandırıldık" deyip işin içinden sıyrılmaya çalıştığını dile getiren Zeyrek, 13 yıldan beri bu ülkeyi AKP'nin yönettiğini hatırlattı.

AKP'nin ve Erdoğan'ın daha iki yıl önce Dağdakileri düz ovada siyaset yapmaya çağırdığını hatırlatan Deniz Zeyrek, bugün düz ovada siyaset yapan HDP'lilere dağın yolunu gösterdiğini belirtti.

Yandaş Sabah Muhabiri Öcalan'ı Öve Öve Bitiremedi

ÖCALAN VE KANDİL, AKP DÖNEMİNDE SİYASİ FİGÜR HALİNE GELDİ

AKP'nin iktidarı döneminde terör örgütü lideri Öcalan'ın siyasi bir figür haline dönüştüğünü, düzenli olarak açıklamalarının beklendiğini, Kandil'e sürekli heyetlerin gittiğini belirten Zeyrek, bu ortamın AKP İktidarı tarafından yaratıldığını hatırlattı.

AKP'nin ne zaman başı sıkışsa işin içinden sıyrılmak için "kandırılmışız" dediği aktaren Deniz Zeyrek, "13 yıl boyunca sürekli kandırıldığı mesajını veren bir siyasi söylemle karşı karşıyayız" diyerek AKP'nin bu tutumunu eleştirdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.