AKP'de deprem! Başbakan Yıldırım’dan Ak Partili vekile şok tepki

AKP'de deprem! Başbakan Yıldırım’dan Ak Partili vekile şok tepki

Ak Parti içerisinde büyük tartışma yaşanıyor. Başbakan Yıldırım çok sert konuştu. İşte haberin ayrıntıları;

Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın açıklamaları Ak Parti’yi karıştırdı. Milletvekili Şamil Tayyar’ın FETÖ açıklamalarına tepkiler devam ediyor. Tayyar’a geçtiğimiz günlerde ilk tepkiyi Mustafa Elitaş gösterirken ardından Hayati Yazıcı son olarak ise bugün Başbakan Binali Yıldırım tepki gösterdi.

Şamil Tayyar ise tüm bu tepkilere aldırış etmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi ve ‘Gaziantep’te FETÖ borsası’ kuruldu iddialarını kendisine iletti.

Başbakan Binali Yıldırım, Milletvekili Tayyar'ın "FETÖ'cüler serbest bırakılıyor" iddialarına çok sert tepki gösterdi.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın "FETÖ'cüler serbest bırakılıyor" iddialarına ilişkin bir soruya cevap veren Başbakan Binali Yıldırım, "Kabul edilemez" diyerek tepki gösterdi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıklamaları şöyle:

"Hayati Yazıcı açıklama yaptı arkadaşımızla da görüşmeleri gerçekleştirdik şunu söylemekte yarar var topyekun olarak FETÖ ile amansız bir mücadele veriliyor. Bu mücadele hakkında şüphe uyandıracak her türlü girişim asla ve asla kabul edilemez. Parti mensubumuz olan bir arkadaşımızın bu yönde bir kuşkusu varsa görevi kamuoyu ile paylaşmak değil, partimizle konuşması ya da yargıya başvurmak olmalıdır. Umarım bundan sonra memleketin güvenliğini ilgilendiren bir konuda daha dikkatli bir davranış içinde olurlar."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.