AKP’li 6 belediye başkanı istifa ettirilecek!  İşte o belediyeler

AKP’li 6 belediye başkanı istifa ettirilecek! İşte o belediyeler

Ak Parti’de geçtiğimiz aylarda başlayan istifa furyasının devam edeceği iddia edildi ve hangi belediye başkalarının istifa etmek zorunda kalacağı isim isim açıklandı. İşte haberin ayrıntıları;

Gazeteci – Yazar Ali Tarakçı, KRT TV’de yayınlanan Haber Merkezi programında önemli açıklamalarda bulundu ve flaş iddialar ortaya attı.

Gazeteci Tarakçı, kendisine düzenlenen silahlı saldırısının arkasında kimlerin olduğunu, Esenyurt Belediye Başkanı Kadıoğlu’nun neden ve kim tarafından istifa ettirildiğini, hangi belediyelerin daha istifa ettirileceğini ve Başbakan Yıldırım ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçen sürpriz görüşmeye ilişkin canlı yayında çok önemli açıklamalar yaptı.

AKP’Lİ BAŞKAN TEHDİT ETTİ İDDİASI

Ali Tarakçı canlı yayında, Esenyurt'un istifa eden Belediye Başkanı Kadıoğlu ile ilgili haberler yapıldıktan sonra Kadıoğlu tarafından, 'ayağını denk alsın' diyerek tehdit edildiğini, bu tehditlerle ilgili suç duyurusunda bulunduğunu ancak dosyaların kapatıldığını söyledi.

ERDOĞAN İSTEDİ GÖREVİ BIRAKTI

Bomba gibi iddialarına devam eden Ali Tarakçı, Esenyurt Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Necmi Kadıoğlu'nun bizzat bu sabah Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Kısıklı'da yaptığı görüşmede istifa et talebi üzerine görevi bıraktığını ifade etti.

AKP’Lİ 6 BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİRİLECEK

İstifalara ilişkinde konuşan Ali Tarakçı programda, AKP'li Beykoz, Eyüpsultan, Bahçelievler, Zeytinburnu, Şile ve Üksüdar belediye başkanlarının da yakında istifa ettirileceğini iddia etti.

BAŞBAKAN YILDIRIM İLE KILIÇDAROĞLU NE GÖRÜŞTÜ?

Ali Tarakçı, canlı yayında çarpıcı bir bilgi daha paylaştı. Binali Yıldırım'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü, görüşmede CHP'li yolsuzluk yapan belediyelerle ilgili Yıldırım'ın Kılıçdaroğlu'na liste verdiğini, bu listedeki belediye başkanlarının istifasının istenmesi gerektiğini söylediğini aktardı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.