AKP’li Belediye Başkanı oy oranını açıklayıp bağımsız aday oldu

AKP’li Belediye Başkanı oy oranını açıklayıp bağımsız aday oldu

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilmeyen AK Partili Belediye Başkanı partisinden istifa ettiğini ve bağımsız aday olduğunu açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde flaş bir gelişme yaşandı. Partisinden aday gösterilmeyen Belediye Başkanı Fethiye Atlı, oy oranını açıklayıp istifa etti.

Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden aday gösterilmeyince bağımsız aday olarak seçimlere girmeye karar verdi.

Belediye Başkanı Fethiye Atlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yüzde 70 halk oylamasına rağmen aday gösterilmedim” ifadelerini kullandı.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Keban Belediye Başkanı seçilen Fethiye Atlı, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için aday gösterilmedi. Başkan Atlı bu karara tepki gösterdi ve bağımsız aday olarak seçimlere girmeye karar verdiğini duyurdu.

BAŞKA PARTİLERDEN TEKLİFLER GELDİ

‘Alınan karara üzüldüm’ diyen Keban Belediye Başkanı Atlı, “İlçede ankette % 70 halk oylamasına rağmen aday gösterilmedim. Bundan dolayı üzüldüm. Bağımsız aday olmayı vatandaşların isteği üzerine oldum. Başka partiden de teklifler geldi ama kabul etmedik. Halkın desteği ile kazanacağız” dedi.

ak-parti-027.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.