AKP'li Metiner: Zarrab'ın canı cehenneme

AKP'li Metiner: Zarrab'ın canı cehenneme

Ak Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner İranlı işadamı Reza Zarrab’ın durumuna ilişkin şok ifadeler kullandı. İşte ayrıntılar;

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Mart 2016’dan bu yana tutuklu bulunan Türkiye ve İran vatandaşı Reza Zarrab’ın durumuna ilişkin konuştu. Metiner yaptığı açıklamada “Zarrab'ın canı cehenneme. Zarrab bizim için önem arz eden birisi değildir” dedi.

Milletvekili Metiner, Türk Dışişleri’nin ABD’ye iki kez nota vermesine neden olan Zarrab için “Tut ki Amerikan ambargosu delinmiş olsun bu Zarrab'ın kişisel suçudur” diye konuştu.

İşte A Haber canlı yayınına bağlanan Metiner’in konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Birileri bizim Reza Zarrab'ı savunduğumuzu iddia ediyor. Bu ne büyük bir ahlaksızlıktır ya. Zarrab'ın canı cehenneme. Zarrab bizim için önem arz eden birisi değildir. Elbette ki Türk vatandaşı olması hasebiyle hukuk onu korumak kollamak bu ülekeye düşer, bize düşer. Ama bu şekilde Türkiye’ye düşmanlık yapan Amerika’nın da siyasi çevrelerin derin devletinin, gizli NATO’nun da canı cehenneme. Tut ki Reza Zarrab üzerinden Amerikan ambargosu delinmiş olsun bu Zarrab'ın kişisel suçudur."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.