AKP'nin belgelere cevabı

AKP'nin belgelere cevabı

Ak Parti Basın Sözcüsü Mahir Ünal, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünal, CHP’li Tezcan’ın basın mensuplarına dağıttığı belgeler hakkında flaş sözler kullandı. İşte ayrıntılar;

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Bülent Tezcan’ın basın mensuplarına dağıttığı belgelere ilişkin açıklama yaptı.

CHP’nin sunduğu belgelere ilişkin konuşan Ünal, “Bugün yapılan açıklama sapla samanı karıştırır mahiyette. Diyorsunuz ki, off shore cennetlerine para gönderdiği gibi tuhaf iddialar ortaya atıyorsunuz. Bu iddiayı ispat için sunduğunuz belgeler, bunu ispat eder nitelikte belgeler değil. Kaldı ki bu belgelerin de mahiyetini bilmiyoruz. Bu belgelerin niteliği, içeriği bizim tarafımızdan bilinmediği sürece ve iddianın ispatını da içermediği sürece bizim nezdimizde sahte olduğunu ifade ettik.

Dağıtılan dekontlar fotokopi. Fotokopi üzerinden mi konuşacağız. Orjinallerini mahkemeye sunsunlar. Bundan sonraki süreçte yargı karar verecek. İtham altında bıraktıkları kişiler zaten yargıya başvurmuş durumdalar. Cumhurbaşkanımız yeniden bir dava daha açıyor. Bu mesele Türkiye'nin yada TBMM'nin gündeminde değil mahkemede konuşulacaktır. Siyasetin gündemini meşgul etmek ve rehin almaktan vazgeçmelidir” dedi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.