Akrep Nalan mirasını o vakfa bağışladı!

Akrep Nalan mirasını o vakfa bağışladı!

Bodrum'daki evinde geçirdiği solunum yetersizliği nedeniyle hayatını kaybeden Akrep Nalan olarak lakaplı Füsun Nalan Açın'ın mirasını kime bıraktığı ortaya çıktı.

Şarkılarıyla ve oyunculuğuyla başarılı işlere imza atan Akrep Nalan Bodrum'da hayatını kaybetti. Akrep Nalan'ın ölüm haberi sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu. Geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlık sonrası hastaneye kaldırılan Akrep Nalan'ın ölüm nedeni nefes darlığına bağlı olarak gelişen solunum yetmezliği olarak belirtildi. Bir süredir ekranlardan uzak olan Akrep Nalan'ın ölüm haberini ise menajeri Özgür Aras, sosyal medya hesabından duyurdu. 

 

MİRASINI NESİN VAKFI'NA BAĞIŞLADI

 

Ani ölümüyle sevenlerini yasan boğan sanatçının, mirasıyla ilgili bir detay ortaya çıktı. 1973 yılında yazar Aziz Nesin tarafından kurulan Nesin Vakfı'ndan da dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

Sanatçının ölüm haberinin ardından bir paylaşım yapan Nesin Vakfı, Açın'ın mal varlığını yıllar önce vakfa bağışladığını hatırlattı.

1973 yılında yazar Aziz Nesin tarafından kurulan Nesin Vakfı'nın resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Sizin için Akrep Nalan, bizim için çocuklarımızın Nalan ablası, güler yüzlü, güzel dostumuz Nalan Açın'ın vefatının üzüntüsü içindeyiz" ifadelerine yer verildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.