Aksakal: DSP'yi yıpratmak için ekipler kuruldu

Aksakal: DSP'yi yıpratmak için ekipler kuruldu

DSP lideri Önder Aksakal "1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin gerçek ana muhalefet partisi olarak çalışmalarımıza başlayacağız" dedi. Aksakal, DSP'yi yıpratmak için 10'ar kişilik ekiplerin de kurulduğunu iddia etti.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, partisinin İzmir İl Başkanlığını ziyaretinde yaptığı açıklamada, 31 Mart yerel seçimlerinin DSP için çok önemli olduğunu söyledi.

DSP İNSANLARIN BEKLENTİSİ HALİNE GELDİ

Önder Aksakal, "DSP, Bülent Ecevit'in şahsında Türk toplumunun gönlünde taht kurmuş bir parti olarak yeniden insanların beklentisi haline geldi. Sandıklardan gümbür gümbür çıkacağız, güvercinler gökyüzünü kaplayacak. Türkiye'nin kaderine yeniden DSP el koyacak. 1 Nisan'dan itibaren Türkiye'nin gerçek ana muhalefet partisi olarak çalışmalarımıza başlayacağız. Bu süreçte toplumun bütün kesimleriyle buluşacağız ve 2023 seçimlerinin de en başarılı partisi DSP olacak." ifadesini kullandı.

AFİŞLERİMİZİ YIRTANLAR DA O KİŞİLER

Türkiye'nin ekonomik beka sorunu olduğuna işaret eden Aksakal, "AK Parti iktidarıyla mücadele ederken daha çok ana muhalefet partisiyle mücadele eder hale geldik. Onlar tarafından saldırgan bir tutuma maruz kalıyoruz. Geçtiğimiz hafta Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayımızın arabası taşlandı. Afişlerimiz akşam asılıyor sabah yırtılmış halde buluyoruz. Adayımıza saldırıda bulunan 4 kişi yakalandı ve Çankaya Belediyesi Fen İşlerinde çalıştıkları tespit edildi. Muhtemelen afişlerimizi yırtanlar da o kişiler." diye konuştu.

DSP'Yİ YIPRATMAK İÇİN 10’NAR KİŞİLİK EKİPLER KURULDU

Aksakal, seçimlere birkaç gün kala "DSP'nin adaylarını geri çektiği" şaibesini yaymak için 10'ar kişilik ekipler kurulduğu duyumunu aldığını belirtirken, parti üyelerine de bunlara fırsat verilmemesi uyarısında bulundu.

CHP yanlılarının sosyal medyada DSP ile ilgili karalayıcı videolar yaydığını ileri süren Aksakal, "Bunlar DSP'nin önceden olduğu gibi munis davranacağı olaylar değil. Güvercin yeri geldiğinde şahin olmasını da bilir." dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.