Aksaray'da ehliyetsiz sürücü polis dövmek için adam çağırdı!

Aksaray'da ehliyetsiz sürücü polis dövmek için adam çağırdı!

Aksaray’da muayenesiz, sigortasız araçla trafikte yakalanan sürücü polis ekipleri otomobili bağlayacağını belirtince polisleri dövmek için adam toplamaya çalıştı.

Aksaray’da muayenesiz, sigortasız araçla trafikte yakalanan ve savcılıkça arandığı belirlenen sürücü çıldırdı. Polis ekipleri otomobili bağlayacağını belirtince telefon açtığı kişiye "Burada adam kesiyorlar, 10 kişi birden üzerimize çullanıyor. Aksaray’ı topla gel bunların kaşıntıları var” diye polisleri dövmek için adam toplamaya çalıştı.

Aracının bağlanmaması için işini yapan polislere zorluk çıkaran şahıs, “Ben deliyim, kafama da sıksanız o arabayı yakarım ama vermem” ifadeleriyle polisin üstüne geldi.

İstiklal Mahallesi Raşit Daldal Caddesinde yaşanan olayda, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM), Trafik Denetleme ve Asayiş Şubesi ekipleri rutin uygulama için caddede hazır bulundu.

 

EHLİYETSİZ ÇIKTI

 

Mahalle ve çarşı bekçilerinin de yer aldığı uygulamada bir araç durduruldu. Otomobilin sürücüsü ve yolcusu üzerinde sorgulama yapan polis ekipleri aracın muayenesiz ve sigortasız olduğunu tespit ederken, sürücü Tayfur İ.’nin ise ehliyetinin olmadığı ortaya çıktı.

GBT sorgulamalarında ise sürücü Tayfur İ. ile yanında olan 18 yaşındaki kardeşi Sezer İ. hakkında arama kararı olduğu belirledi. Bunun üzerine polis trafik polisleri aracı otoparka çektirmek için çekici çağırdı. Aracının otoparka çekileceğini duyan ehliyetsiz sürücü Tayfur İ. polis ekiplerine sert ve agresif tavırlarıyla zorluk çıkarttı.


Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.