Akşener açıkça söyledi! Gül'ün işini ben bitirdim

Akşener açıkça söyledi! Gül'ün işini ben bitirdim

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili flaş bir itirafta bulundu. İşte ayrıntılar;

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Afyon'da vatandaşlarla bir araya geldi ve kritik açıklamalarda bulundu.

Afyon'da vatandaşlara hitap eden Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı adaylık sürecine değindi. Saadet Partisi'nin önerisiyle muhalefete 'çatı aday' diye sunulan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü kabul etmeyen tek ismin kendisi olduğunu söyleyen Akşener, "Ben çatı adayı kabul etseydim, Tayyip Bey ile Gül arasında bir seçim olacaktı. Ben sözümün arkasında durdum, Karamollaoğlu, Demirtaş, Perinçek, İnce adaylar çıktı. Meydanlar neşeli, iki seçenekli tercihi kaldırdık" diye konuştu.

"ERDOĞAN MİLLİYETÇİLERE NELER DEDİ NELER"

Kuleli ve Işıklar Askeri Liselerini gelir gelmez açacağım. Bunların milliyetçilik anlayışları da son derece sıkıntılıdır. Türk milliyetçilerine Fatiha bilmez dediği gibi, vampirler dediği gibi, kandan beslenir dediği gibi, rahmet Başbuğ Alparslan Türkeş’e ağza alınmayacak sözler dediği gibi, nasıl bir ruh halinde içinde olduğunu ağzından kaça kaça ittifak kurdu.

Bunlar yerli ve milli biz değiliz. Hadi ordan be… Oslo’da bu devletin iki paralık edilmesinin hesabını vereceksin sen daha… 29 Ekim’de peşmergeler elini kolunu sallaya sallaya geldi geçti burdan, lahmacun parasını sen verdin.

GÜL’Ü KABUL ETSEYDİM…

Bu kadar kandırılan, saftirik bir şahsın ehliyeti yoktur. 29 Ekim, 19 Mayıs, 23 Nisan’da turp gibi oldular, iyileştiler. Artık alışılmadık bir muhalefet çıktı. Ben çatı adayı kabul etseydim, Tayyip Bey ile Gül arasında bir seçim olacaktı. Ben sözümün arkasında durdum, Karamollaoğlu, Demirtaş, Perinçek, İnce adaylar çıktı. Meydanlar neşeli, iki seçenekli tercihi kaldırdık.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.