Akşener anketine şok yalanlama

Akşener anketine şok yalanlama

Meral Akşener’in yeni partisini de değerlendiren basın kuruluşlarında ve internet sitelerinde yayınlanan ankete, anket şirketinin kendisinden yalanlama geldi.

Meral Akşener’in yeni partisini yüzde 20’lerde, MHP’yi de yüzde 4 ile baraj altında gösteren son anket sahte çıktı. Basın kuruluşlarında ve internet sitelerinde yayınlanan ankete, anketi yaptığı iddia edilen şirketinin kendisinden yalanlama geldi.

Geçtiğimiz günlerde basın kuruluşlarında ve internet sitelerinde Meral Akşener’in yapılacak ilk seçimlerde yüksek oy oranlarına varacağına dair Objektif Araştırma şirketinin yaptığı iddia edilen bir anket yayınlanmıştı.

Anket şirketinden yapılan açıklamada yayınlanan anketin kendileriyle bir ilgisi olmadığı, anketin kaynağının da bilinmediği ifade edildi. Yayınlanan ankete, anket şirketinin kendisinden yalanlama geldi.

Objektif Araştırma şirketinden yapılan açıklama şu şekilde:

KAMUOYUNUN BİLGİSİNE

Son 24 saat içerisinde birtakım internet sitelerinde ve müteakiben bazı basın yayın kuruluşlarının internet sitelerinde, şirketimizin (Objektif Araştırma) adı kullanılarak bir seçim anketi sonuçlarına yer verildiği gözlenmiştir.

Yeni kurulacak bir siyasi parti ile ilgili siyasi öngörülerin de yer aldığı bu anket çalışması ile şirketimizin herhangi bir ilişkisinin olmadığını ve şirketimiz tarafından bu nitelikte bir seçim anketi çalışması yapılmadığı bilgisini tüm kamuoyu ile paylaşmak isteriz.

"Objektif Araştırma" adı ve unvanı, şirketimize ait bir ticari unvan olup; tüm kullanım hakları, yasalar nezdinde, şirketimize aittir. Bu cihetle, şirket ad ve unvanımızın, şirketimizin bilgisi ve yetkisi haricinde korsan kullanımı suç teşkil etmekte olup, yasal haklarımızın takibi konusunda gerekli işlemlere başlanacağını kamuoyunun bilgisine arz ederiz.

Objektif Araştırma ve Danışmanlık Hiz. Tic. Ltd. Şirketi
 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum