Akşener ateş püskürdü! ‘Türk milleti sizi asla affetmeyecek’

Akşener ateş püskürdü! ‘Türk milleti sizi asla affetmeyecek’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gece yarısı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a ateş püskürdü ve çok sert ifadelerle yüklendi. İşte ayrıntılar;

Meral Akşener’in bu sefer hedefinse damat Berat Albayrak vardı. Akşener, Berat Albayrak’ı McKinsey şirketi ile eleştirdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, yeni program bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışacaklarını açıklamıştı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu alınan kararla ilgili gece yarısı sosyal medya hesabından hükümete yönelik sert eleştirilerde bulundu. Akşener, açıklamasında, "Sormazlar mı, o kadar yerli ve millî diye konuşurken nereden çıktı bu Amerikan şirketi diye?" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak önceki gün, BM 73. Genel Kurul görüşmeleri için bulunduğu New York'ta, Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından düzenlenen 9. Türkiye Yatırım Konferansında konuşmuş; yeni program bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi için uluslararası yönetim şirketi McKinsey ile çalışacaklarını belirtmişti.

Akşener sosyal medya hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

aksener1.jpgaksener2.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.