Akşener CHP ile omuz omuza 'Kulaklarını çekin'

Akşener CHP ile omuz omuza 'Kulaklarını çekin'

Yerel seçim kampanyasını Bilecik’in Söğüt ilçesinde başlatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, '4 yıl seçim yok, ona göre karar verin' dedi.

Yerel seçim kampanyasını Bilecik’in Söğüt ilçesinde başlatan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, burada yaptığı konuşmasında 4 yıl boyunca seçimler olmayacağını belirterek, 'Türkiye’nin yerel seçimleriyle, kişinin koltuk bekasıyla ilgili korkusu olabilir ama buradan ilan ediyorum: 4 yıl daha seçim yok. Ona göre bir karar vereceksiniz. 2023’e dek seçim yok. Koltukların bekası da sorun değil ama sizi aldatıyorlar' mesajı verdi.

'Geçmişte, karşınıza çıktığımızda, bizim yakamızı tutardınız. Mümkün müydü DYP’lilere fırça atmak?' diyen Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

'Sosyal kesimlerin talepleriyle ilgili ortaya bir irade konduğunda, siyasinin yakasına yapışırdınız. 16 yıldır çok gayretsiz, emeksiz oy alıyorlar, kutuplaştırma yapıyorlar. Başlıyorlar, “İnönü camileri ahır yaptı” diye... Tarihçiyim, hiç duymadım. İki kutuplu sistemi yaratıyorlar. Çok rahat oy alınıyor. Elinizde büyük fırsat var. Kendiniz için, bu arkadaşların kulağını çekin. Koparın demiyorum ama anne terliği atın. Bir uyarıda bulunun'

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.