Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı FETÖ Konusunda uyarmış!

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı FETÖ Konusunda uyarmış!

M. Fatih Doğrucan 2010 yılında yapılan anayasa referandumu öncesi Meral Akşener'in Devlet Bahçeli'den izin aldıktan sonra M. Ali Şahin, Cemil Çiçek ve Tayyip Erdoğan'dan randevu alarak, referandumdan EVET çıkarsa, kökü dışarıda olduğu halde milli bir...

M.Fatih Doğrucan "Fuat Uğur Cevaplayamaz" başlıklı yazısında, bugünlerde Yandaş medyadan bazı isimlerin FETÖ'cü diye hedef gösterdiği Meral Akşener'in, 2010 yılında yapılan Anayasa referandumu başta olmak üzere birçok kez AKP'lileri FETÖ konusunda uyardığını yazdı.

Akşener'in Devlet Bahçeli'den izin aldıktan sonra Tayyip Erdoğan'a giderek Anayasa değişikliğinin FETÖ'nün devletin kılcal damarlarına kadar sızmasına sebep olacağı konusunda uyardığını belirten Doğrucan, bu sebeple Erdoğan'ın Akşener'e atılan FETÖ'cü iftiralarına prim vermediğini yazdı.

İşte M. Fatih Doğrucan'ın çok konuşulacak O Yazısı:

Meral Akşener’e karşı basın ve medya yoluyla TEHDİT suçu işlendi resmen… MHP içindeki muhaliflerin ve değişim hareketinin Önce MHP çapında ve düzeyinde Ümit Özdağ üzerinden suizan yollu itham ve tehdit edildiğine şahit olduk, sonra çok derin bir istihbaratmış gibi kokan bir üslup ile AKP taraftarları çapında ve düzeyinde Fuat Uğur imzasıyla Meral Akşener üzerinden tehdit edildiğine şahit olduk.

Uzatmayacağım bunlar başka konu… Çok önemli bir AÇIKLAMA yapacağım… FETÖ iddiasını SATIR gibi salladıkları Meral AKŞENER hakkında… Açıklamamı DEVLET SIRRI gerektirdiği yerde keseceğim kimse kusura bakmasın…

Sene 1997’de terörle mücadele genelgesini yayınlayan hanımefendi, o dönemlerde Erbakan ve Çiller birlikteliğine karşı kimin organizasyon yaptığının farkındaydı ve o genelgenin içinde adını vermeden Fethullahçı terör örgütü ile diğer dini terör potansiyellerini şu cümlelerle tarif ediyordu.

"Bu yıkıcı mihraklar, bizlerin hoşgörüsünden ve yasalarımızdaki boşluklardan yararlanarak, gençlerimizi tuzağa düşürebilecekleri yurt, pansiyon ve Kuran kursları adı altında mekanlar açmaktadır. Burada kendi emellerini islamiyet adı altında gençlerimize enjekte etmeye çalışmaktadırlar. Bu alanda bir başı boşluk yaratılıp kökü dışarıda, gerçekte islamiyetle ilgisi bulunmayan, yegane amacı kendi ideolojisine hizmet edecek bir kitle yaratıp ülkemizi baskı altına almak olan çeşitli örgütlerin at oynatmasına fırsat veremeyiz."

http://arsiv.sabah.com.tr/1997/04/15/f02.html

Yukarıda link verdiğim haberi okuduğunuzda, bugün vatan keşfetmiş gibi terör mücadelesi verenlerden çok önce terör durumunu tarif etmiş bir Meral Akşener ile karşılaşacak olmanıza rağmen, sırf iktidar sultasını elde tutmak adına iftira ediliyor. Bu genelge 2004 yılında AKP Hükümeti tarafından kaldırılmış, 1 2 3 4 5 KÖKÜ DIŞARIDA olarak tarif edilen bu ÖRGÜT devletin kılcal damarlarına sızarak Askeriyemize KUMPAS kurmuştur. Şimdi Meral Akşener’i bu örgütün dünkü SUÇ ortakları İTHAM ediyor.

Durun daha bitmedi… Sene 2010… Bunlar tutturmuşlar, “Yetmez ama evet” temalı bir kampanya ile azınlıkçı sol grupları da yanlarına alarak bir referandum hikayesine girişmişlerdi. İşte o dönem Meral Akşener, eski İç İşleri Bakanı olarak AKP vekili Mehmet Ali Şahin’in yanına giderek, 1997 yılında “Terörle Mücadele genelgesinde kurduğu cümlelere benzer biçimde, eğer bu referandumdan EVET çıkarsa, kökü dışarıda olduğu halde milli bir hizmet hareketi sanılan yapının farkında olunup olunmadığını ve devletin kılcal damarlarına yerleşme konusunda aktifleşen bu yapının karşısında son engelin de referandum ile yıkılacağını anlatmaya çalışır. Mehmet Ali Bey konjonktürel olarak bir şey yapamayacağını ama bu konuda Meral Hanım ile aynı fikirde olduğunu beyan eder. Cemil Çiçek bey le de aynı görüşme yapılır. Sonuç olarak Cemil Bey, bunun bir numara ile görüşülmesi gerektiğini ifade eder… Meral Akşener, Devlet Bey’den izin ister ve referandum öncesi görüşlerini aktarmak üzere bir numaraya gitmek ister, şu kadarını söyleyeyim ki o izin çıkar peki ya Meral Akşener ile dönemin Başbakanı arasında geçen konuşma? İşte o devlet büyüklerinin sırrıdır, bizi aşar efendim. Sanıyorum görüşmenin İFŞA edilmesi makam sahiplerince daha doğru olacaktır.

Ancak size şöyle bir şey söyleyeyim, o zamana kadar AKP kulislerinde 28 Şubat kahramanı olarak saygı gören Meral Akşener hakkında birdenbire ERGENEKONCU imiş gibi yazılar tezviratlar kaleme alınmaya başlanır. Hatta Yetmez ama Evet temalı referandum zaferinden sonra, dönüp dönüp Meral Akşener’i dövmek için manşet geçerler. Bu iş 1­2 sene devam eder. Meral Akşener neredeyse TÜRKÇÜ kanadın eline düşmüş, Ergenekoncular tarafından ele geçirilmiş biri olarak lanse edilmeye çalışılır. Mesela bu konu için dönemin yandaşı ve gazetesinin linki buradadır. O dönemlerde şimdilerin FETÖ düşmanı olan Ergün Diler, Fethullahçı Kumpas çetesini aklamak için kaset tezgahını Türkçülerin üzerine yıkıp, bunu Meral Hanım’ın da bunlarla bir olduğu imajı yaymak istiyorlardı. Yani dün ETÖ dediklerine bugün FETÖ diyorlar…

Şimdi anlıyor musun senin FETÖ’den tutuklansın diye ZİKİR çektiğin Meral AKŞENER neden gözaltına alınmıyor? Allahtan Cumhurbaşkanı, yol yürüyüp uğruna kavga ettiklerimizden daha vefalı çıkmış da, bunlar iftira atsa da, iftiraya PRİM vermiyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.