Akşener DP Genel Başkanı ve Ayfer Yılmaz Mersin’de buluşacak

Akşener DP Genel Başkanı ve Ayfer Yılmaz Mersin’de buluşacak

İYİ Parti’nin Mersin’den Burhanettin Kocamaz’ı aday gösterememesiyle devreye giren DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yarın (pazartesi) Meral Akşener ve Kocamaz yerine aday gösterilen Ayfer Yılmaz ile Mersin’de bir araya geleceklerini bildirdi.

İYİ Parti’nin Mersin’den aday gösterilmeyen Burhanettin Kocamaz adına ilk yardım eli Demokrat Parti’den gelmişti. DP Mersin Belediye Başkan adayı Pınar İvenç genel merkezin onayı ile yerini Burhanettin Kocamaz’a bırakmıştı. Ancak YSK bunu reddetti.

İYİ Parti alternatif olarak arayışlarını sürdürdü. Ve DYP’den eski bakan Ayfer Yılmaz Mersin’den  İYİ Parti adayı olarak gösterildi.

PAZARTESİ MERSİN’DE BİR ARAYA GELECEKLER

Mersin’de yapılacak görüşme hakkında bilgi veren Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekşn Uysal “Mersin’de bir takım operasyonel işlere muhatap olundu. Demokrat Parti olarak vicdani, akli, demokratik şuurumuzla tavır aldığımıza inanıyoruz. Ayfer Yılmaz bizden iki dönem milletvekilliği ve bakanlık yapmış bir isim. Ayfer Hanım’ın adaylığı bizi ziyadesiyle memnun etmiştir, Mersin’i de edecektir. Arkadaşlarımız resmi başvuruyu yaptılar. Bugünkü kongremizde Burhanettin Bey ve Ayfer Hanım da bizimle olacak. Pazartesi günü de inşallah Sayın Meral Akşener ve Ayfer (Yılmaz) Hanım’la birlikte Mersin’e intikal edeceğiz.” dedi.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.