Akşener, ‘Dünyaya şekil verecek insanlar’ listesine girdi

Akşener, ‘Dünyaya şekil verecek insanlar’ listesine girdi

Amerika Birleşik Devleti’nde bir yayın kuruluşu tarafından düzenlenen ‘Dünyaya şekil verecek insanlar’ listesinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de yer aldı. Akşener, listeye girdiğini duyunca büyük şaşkınlık yaşadı ve şu açıklamaları yaptı.

ABD’li yayın kuruluşu POLITICO tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geçen yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da aralarında bulunduğu siyasi liderler, iş dünyası liderleri, sanatçı ve yazarlar listesine bu yıl Türkiye’den İYİ Parti lideri Akşener 13. sırada girdi.

Meral Akşener'den bu konuyla ilgili ilk değerlendirme geldi: Valla benim için de sürpriz oldu.

CHP Akşener dedi

Tekirdağ’da vatandaşlara seslenen ve konuşmasının ardından partisinin il ve ilçe başkanlığının açılışını yapan Meral Akşener, basın mensuplarının ABD'li yayın kuruluşu Politico tarafından bu yıl 3'üncü kez düzenlenen ve geçen yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın da aralarında bulunduğu siyasi liderler, iş dünyası liderleri, sanatçı ve yazarlar listesine kendisinin Türkiye´den 13'üncü sırada girdiğini hatırlatması üzerine şunları söyledi:

Firari FETÖ'cüden Akşener'e övgüler! 'Türkiye'de Meral ahirette iman'

“Valla benim için de sürpriz oldu. Yani sizi bu 28 kişi içine alıyoruz, sohbet edelim bir görüşmemiz olmamıştı. Ak troller şimdi arkasında bir şey vardır diyeceklerdir, ama işte güzel bir şey daha var. Geçen yıl Tayyip Bey o listedeymiş. Şimdi oraya laf edemeyecekler. Türkiye'den bir insanın bulunması şahsım dışında da güzel. Dünyaya şekil verecek insanlar diye tanımlanıyor. Bilim insanları var, benim için gerçekten heyecan verici bir şey.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.