Akşener hakkında kitap yazan Önkibar’a saldırdılar

Akşener hakkında kitap yazan Önkibar’a saldırdılar

Gazeteci-Yazar Sebahattin Önkibar yumruklu saldırıya uğradı. İşte gelişmeler;

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili kitap yazan gazeteci yazar Sebahattin Önkibar’a Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'nda Kırmızı Kedi Yayınevi standında yumruklu saldırı yapıldı.

Saldırıyı yapan on kişilik grup Kırmızı Kedi Yayınevi çalışanlarını da darp etti. Saldırının İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener kitabı bahane edilerek gerçekleştirildiği iddia edildi.

Saldırıyla ilgili konuşan yazar Sabahattin Önkibar, “Bir grup geldi ve bu kitapları neden yazıyorsun diye sordular. Bende gazeteci olduğumu söyledim. Daha önce yazmış olduğum Devlet Bahçeli'ye dair bir önceki kitabımın öfkesi de var. Bu saldırı kitaba ve özgür düşünceye gerçekleştirilmiştir. Bizi bu saldırılarla korkutamazlar, kitaplarımı imzalamaya devam ediyorum” diye konuştu.

Kırmızı Kedi Yayınevi sahibi Haluk Hepkon ise yapılan saldırı hakkında konuştu. Hepkon, “Yazarımız Önkibar, kitaplarını imzalarken bir saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı gerçekleştirenler, bizim bu saldırılara pabuç bırakmayacağımızı bilsinler. Zaten saldırganları püskürttük. Burada esas önemli olan bizim bir yıl yayınevimize gerçekleştirilen saldırganların savcılık tarafından kapıdan bırakılmasıdır. Bu durum saldırganlara cesaretler vermiştir. Yazarımız Sabahattin Önkibar'ın durumu gayet iyidir” ifadelerini kullandı.

sebahttn.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.