Akşener hakkında şok FETÖ iddiası! Gizlice buluşuyorlardı

Akşener hakkında şok FETÖ iddiası! Gizlice buluşuyorlardı

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte ayrıntılar;

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in FETÖ'nün 2 numaralı ismi eski Zaman yazarı Abdullah Aymaz ile 15 günde bir gizlice görüştüğü iddia edildi.

Rotterdam İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akgündüz, Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in, FETÖ lideri Gülen'in sağ kolu vazifesindeki Abdullah Aymaz ve örgüt mensubiyeti nedeniyle görevinden atılan diplomat Murat Sönmez ile irtibatlı olduğunu, düzenli olarak bir araya geldiklerini ifade etti.

Ahmet Akgündüz, "Meral Akşener FETÖ'nün siyasi muhbiriydi. Akşener, Abdullah Aymaz ile ortalama her 15 günde bir buluşurdu. Abdullah Aymaz FETÖ'nün üst düzey ismidir. Zaman gazetesinde de yazarlık yapıyordu. Akşener ile Aymaz'ın yaptığı görüşmeler İstanbul'da gerçekleşirdi” dedi.

GÜLEN'İN ŞOFÖRÜ DİPLOMAT

Akit'te yer alan habere göre;  Akşener'in Aymaz ile görüşmesine bir diplomatın da eşlik ettiğini açıklayan Akgündüz, şöyle devam etti:

Akşener-Aymaz buluşmalarında Murat Sönmez de yer alırdı. Bu buluşmalar Sönmez'in veyahut da Aymaz'ın eniştesinin evinde gerçekleşirdi. Gabon İstanbul Fahri Konsolosu'ydu Sönmez. ABD'de bir yıl FETÖ lideri Gülen'in şoförlüğünü de yapmıştır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum