Akşener ile terörist Demirtaş'ın kahvaltı muhabbeti!

Akşener ile terörist Demirtaş'ın kahvaltı muhabbeti!

Seçimlerle başlayan HDP-İYİ PARTİ ittifakı ülkücülerin bütün tepkilerine rağmen devam ediyor.

Terör suçlusu olarak tutuklu bulunan PKK’nın siyasi temsilcisi HDP’nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “kahvaltı muhabbeti” ise yeni tepkilere neden oldu.

MHP’ye yaptığı operasyondan sonra partiden kovulan ve İYİ Parti’yi kuran Meral Akşener’in Selahattin Demirtaş’ın kahvaltı teklifine verdiği cevap dikkat çekti.

Akşener katıldığı bir canlı yayında, Demirtaş’ın "Dışarıda olsaydım Başak ile Meral Hanım'ın kapısını çalar, 'Kahvaltıya geldik' derdim" sözlerine cevap verirken, terörist Demirtaş ile arasına mesafe koymadığı gözlendi.

Akşener, on binlerce kişinin katili olan PKK’nın siyasi temsilcisi HDP’nın eski Başkanına verdiği cevapta, “kapımı açarım” dedi.

Akşener’in bu sözlerine “Güneydoğu’nun geleneği” diye kılıf uydurması da dikkatlerden kaçmadı.

İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Akşener’in, terörist Selahattin Demirtaş’a verdiği kahvaltı yanıtında, Demirtaş’ın bir terör suçlusu olduğu ve PKK’nın siyasi temsilcisi olduğu gerçeğini görmezden gelerek gelenekleri bahane etmesi ise İYİ Parti tabanından tepki aldı.

 

İşte Akşener’in o sözleri:

 

Haberin tamamını okumadım. Ama şunu söylemek isterim. Güneydoğu’da şöyle bir gelenek var, kan davalınız bile olsa kapınızı çaldığı zaman içeri alırsınız. Evin en yaşlısı tarafından karşılanır. Sonra kapıdan çıkıp gittikten sonra davanız devam eder. Güneydoğu’nun böyle bir özelliği var."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum