Akşener, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

Akşener, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "kalp çarpıntısı ritim bozukluğu" rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedaviye alındı. Akşener geceyi hastanede geçirdi.

 

SAĞLIK DURUMU İYİ

 

İYİ Parti yetkilileri, Meral Akşener'in sağlık durumunda endişe verici bir durum olmadığını söyledi. Akşener'in hastanedeki kontrollerinin sürdüğü belirtildi. Akşener'in sağlık durumuyla ilgili doktoru da hastane önünde açıklama yaptı. İYİ Parti liderinin sağlık durumun iyi olduğu açıklandı. Akşener'in doktoru, sağlık durumunda endişe edecek bir durumun olmadığını belirterek, "Genel Başkanımız bugün hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır. Hayırlısıyla yarın taburcu etmeyi planlıyoruz." dedi.

 

"TETKİKLERİNDE BİR SORUN TESPİT EDİLMEMİŞTİR"

 

İYİ Parti Sözcüsü ve Genel Başkan Başdanışmanı Kürşad Zorlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Akşener'in bugün taburcu olmasının planlandığını belirtti.

Zorlu, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız." ifadelerini kullandı.

 

MANSUR YAVAŞ'TAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter'dan Akşener için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Yavaş, "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

 

KARAMOLLAOĞLU: GEÇMİŞ OLSUN

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şunları söyledi: "Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hanımefendi'nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Bir kez daha kendisine ve İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.