Akşener-Karamollaoğlu görüşmesi bitti! Abdullah Gül zorlaması

Akşener-Karamollaoğlu görüşmesi bitti! Abdullah Gül zorlaması

Meral Akşener ile Temel Karamollaoğlu arasında yapılan kritik bir öneme sahip görüşme sona erdi. İşte görüşmede ele alınan konular;

İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener ile Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi ve önemli konular ele alındı. Akşener ve Karamollaoğlu görüşmesinde özellikle ‘cumhurbaşkanlığı adaylığı’ konusunda bazı fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

"İYİ PARTİ OLARAK TUZAK VE HİLE KOVMA MASASI KURMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Görüşmenin ardından konuşan Meral Akşener, "Son gelişmeleri değerlendirdik. Bugün İYİ partinin bizlerin önüne kurulan tuzakların aşılmasında sayın Karamollaoğlu ve arkadaşlarının katkıları yakinen biliyoruz. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak tuzak ve hile kovma masası kurmayı düşünüyoruz. Sayın Karamollaoğlu ile uzun bir Türkiye değerlendirmesi yaptık. Görüşmelerimiz sürecek" diye konuştu.

Öte yandan Karamollaoğlu, yarın da 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek.

KARAMOLLAOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU DÜN BİR ARAYA GELDİ

CHP ile Saadet Partisi liderleri dün bir araya geldi. Görüşmede “sıfır baraj ittifakı” ile güçlü bir parlamento ve ortak cumhurbaşkanı adayı konuşuldu. SP Cumhurbaşkanlığı’na ortak aday olarak Abdullah Gül’ü önerdi, CHP “Tüm isimler değerlendirilecek” dedi.

GÜNDEM SIFIR BARAJ İTTİFAKI VE ORTAK ADAY

Karamollaoğlu-Akşener görüşmesinde CHP’nin sıfır baraj ittifakı önerisiyle birlikte ortak aday konusu ve Gül isimleri değerlendirildiği belirtiliyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.