Akşener kayıp! İYİ Parti Koray Aydın'a kaldı

Akşener kayıp! İYİ Parti Koray Aydın'a kaldı

İYİ Parti’de il başkanı atamaları aralıksız devam ediyor. Son olarak 81 ilin 70’inin ataması dün itibariyle gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar;

İYİ Parti teşkilatlarındaki değişim devam ediyor. İl Başkanlarının atamaları tüm hızıyla sürüyor.

24 Haziran seçimlerinde yüzde 10 barajının altında kalan İYİ Parti, tüm teşkilatlarını değiştirme kararı aldıktan sonra il başkanlıklarına atamaları devam ediyor. Daha önce atanan 63 il başkanına dün yedi isim daha eklendi.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, 81 ilin ataması tamamlandıktan sonra ilçelere de operasyon yapılacağını söyledi. Bu çerçevede ilçe başkanları ve yönetimleri de görevden alınacak.

İŞTE DÜN ATANAN İLLER

İYİ Parti’de bugün Çankırı’ya Muhittin Bora Kanat, Kastamonu’ya Özcan Büyükşen, Manisa’ya Hasan Eryılmaz, Osmaniye’ye Serat Kılıç, Rize’ye Osman Keser, Malatya’ya Gökmen Kenan Özdal ve Ordu’ya da Çiğdem Çelenk Karakaya atandı.

70 İLDE ATAMA TAMAMLANDI

Dünkü atamalarla birlikte, 70 ilde il başkanı ataması tamamlandı. Atanan isimlerden 34'ü mevcut il başkanı oldu. Göreve getirilen diğer isimleri ise Koray Aydın kendi ekibinden belirledi.

SIRA İLÇE BAŞKANLARINDA

Operasyonla ilgili değerlendirme yapan Koray Aydın, “Yeniden yapılandırma çalışmalarımız 81 ilimizin tamamını kapsayacak şekilde aynı şevk ve kararlılıkla sürdürülecektir. İl başkanlıklarımızda yürüttüğümüz çalışmalarımızın ardından belirlenen ilçe teşkilatlarımız da yeniden yapılandırma programına dahil edilecektir. Mümkün olan en geniş, yaygın ve güçlü bir teşkilat ağına erişmek amacıyla il ve ilçelerin ardından ‘Mahalle Teşkilatlanması Programı’ yürürlüğe konulacaktır. Birlik, bütünlük ve kardeşlik içinde yeniden yapılandırma programımızın sorunsuz ilerlemesini sağlayan, devir teslim törenleriyle siyaseti bir bayrak yarışı ve hizmet aracı olarak gördüğünü ortaya koyan il başkanlarımızdan, yöneticilerimize, üyelerimize ve gönüllülerimize kadar bütün İYİ Parti ailesine teşekkürlerimizi ve takdirlerimizi ifade ediyoruz” diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.