Akşener masasındaki anket sonuçlarını açıkladı!

Akşener masasındaki anket sonuçlarını açıkladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaptırdığı seçim anketinin sonucunu açıkladı. İşte sürpriz sonuçlar ve haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Cumhurbaşkanı Meral Akşener, 24 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Akşener gündüzleri meydanda akşamları ise televizyon kanallarında seçime yönelik açıklamalarda bulunuyor ve partisinin projelerini, yapacaklarını seçmene anlatıyor.

Meral Akşener son olarak dün akşam KRT TV’de katıldığı programda önemli ve dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Genel Başkanı Akşener elindeki son seçim anketini kamuoyu ile paylaştı.

Akşener kamuoyu araştırma şirketlerine anketler yaptırdıklarını ve sonuçlarının olumlu olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı adayı Akşener, "24 Haziran için çok etkili bir dip dalga geliyor. Sandığa öyle bir çarpacak ki hepiniz şaşıracaksınız. Anket yaptırıyorum. Durumumuz çok iyi. Bizim partimizin durumu iyi, Millet ittifakı, Cumhur İttifakı'nı geçiyor. Anket sonucu olarak söylüyorum bunu. Tayyip Bey ikinci tura kalıyor" dedi.

İşte Meral Akşener’in anket açıklaması:

“ANKET SONUCU TAYYİP BEY İKİNCİ TURA KALIYOR”

“24 Haziran için çok etkili bir dip dalga geliyor. Sandığa öyle bir çarpacak ki hepiniz şaşıracaksınız. Anket yaptırıyorum. Durumumuz çok iyi. Bizim partimizin durumu iyi, Millet ittifakı, Cumhur İttifakı’nı geçiyor. Anket sonucu olarak söylüyorum bunu. Tayyip Bey ikinci tura kalıyor.”

“Ben 81 milyonun Cumhurbaşkanı olmak gibi bir iddianın sahibiyim. İşte ‘ikinci tura Meral Akşener kalırsa Kürtler oy vermez’ gibi incitici bir cümleyi şiddetle reddediyorum. Kimsenin oyu cebinde keklik değil. Biz şu an birinci turdan ikinci tura geçmek üzere bir kampanyanın içindeyiz. Erdoğan’ı göndermek konusunda hemfikiriz ancak diğer Cumhurbaşkanı adayları ile rakibiz aynı zamanda biz. O yüzden birbirimizi incitmeden hareket etmeye çalışıyoruz.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.