Akşener partiden istifa edenleri sosyal medyadan da engelledi

Akşener partiden istifa edenleri sosyal medyadan da engelledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından partiden istifa eden Ali Kıdık ve İbrahim Özkan’ı engelledi.

İYİ Parti’den istifa eden eski İstanbul İl Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kıdık ve İBB Meclis Üyesi İbrahim Özkan Meral Akşener’in kendilerini engellediğini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

 

Ali Kıdık paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

 

“Ben öyle bir sır küpüyüm ki gökte yıldız kalmayana dek konuşurum. Ancak çok değil bir kaç yıldız indirip sonrasına bakacağım. 16 Nisan 2017 henüz parti kurulmadı. Anayasa oylamasının sonuçlarını Meral Akşener hanımefendi ile birlikte Ankara Çukurambar’daki Ataköşk Otel’de izliyoruz. Otel salonu hınca hınç dolu. Herkes “Hayır” geçecek modunda. Ancak gecenin ilerleyen saatlerinde “Evet” sonucu belirmeye başlayınca “hayır” isteyenler oteli terk etmeye başladı. Kimseler kalmadı. Meral hanım tek başına kaldı. Ben hariç otelde kimse kalmamıştı. Sadede Sami Dayı dediğimiz Sami Özsoy ile ben vardım. Meral Akşener hanımı ikimiz ver korumalar getirdik İstanbul’a. Gerede’de otobüslerin mola verdiği tesislerde çorba içtik. Dediki bana “oğlum siyaset böyle. Güçlü olursun herkes yanına koşar, Güçsüz olurdun herkes kaçar. Sen beni bırakmadın, bundan sonra asıl ekibimin en başındasın” dedi. Evine götürüp içeri girene kadar bekledik. Evet, çok haklıydı. Güçlendirdik, herkes yanında.

 

ddddddddddddddddddddddd.JPG

 

31 Mart’tan sonra kim kalacak onu göreceğiz. Meral Hanım, “kocamı sana emanet ettim. Senden başka kimseye güvenemeyiz” dediğin adamı engelledin. Sana sonsuz teşekkür ederim. Kendini son kez tanıttığın için. Ha bu arada dün senin teşkilatından bir ilçeye 10 bin adet bayrak göndermiştim. Onu da cümle alem bilsin.”


İbrahim Özkan ise şunları söyledi:

 

vvvvvvvvvvvvvvvv-002.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.