Akşener partisine posta ile kurucu arıyor

Akşener partisine posta ile kurucu arıyor

Yeni parti kuruluş aşamasında garipliklere örnek olmaya devam ediyor. Meral Akşener’in kuracağı yeni partiye posta yolu ile “Kurucular Kurulu Üyesi” davet ettiği ortaya çıktı.

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener yeni parti kurma aşamasında bir türlü sona gelemedi. Son olarak 25 Ekim’de partinin kurulacağını açıklayan Akşener’in yeni partisinde olaylar ve gariplikler bitmek bilmiyor.

Daha önce parti proğramı basına açıklanmadan siyasetcafe tarafından kamuoyuna duyurulmuş, Bu proğramın taslak olduğu iddia edilerek geri çekileceği ve yeniden yazılacağı iddia edilmişti. Basında sosyal medyada çokca tartışılan parti proğramından sonra şimdi de kurucular kurulu ile ilgili skandal gelişme yaşandı.

POSTA İLE KURUCULAR KURULU DAVETİ

Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu’ya posta yolu ile Kurucular Kurulu üyelik evrakları gönderildiği ortaya çıktı.

Federasyon Genel Başkanı Murat Kavuncu kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda posta yolu ile gelen kurucular kurulu üyeliği evraklarını yayınladı.

Kavuncu :

“Kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Kıymetli kardeşlerim değerli dostlarım yol yürüdüğüm arkadaşlarım mensubu olmaktan şeref duydum Ülkücü kardeşlerim Başkanlığını yaptığım Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Yönetimi Fırıncı Meslektaşlarım .. Malum Kamuoyununda yakından takip ettiği 2015 yılında Milliyetçi Hareket Partisinin Olağan Üstü Kurultayında 4 Tane MHP Genelbaşkan Adayı Çıkmış Sayın Meral Akşener Sayın Koray Aydın Sayın Sinan Ogan Sayın Ümit Özdağ Ben murat Kavuncu ve yol arkadaşları olarak Sahın Meral Akşener Hanımı destekledik ve Ekibimiz olarak Ciddi Anlamda MHP genelbaşkanlığını Almaları için her MHP il başkanı ve Üstkurul delegeleri olarak destekledik Bende bir Ülkücü olarak Sayın Meral Akşener başkanımızı destekledik daha sonra kongre ve kurultaylar olmadı yeterli başarı sağlanamadı süreç daha sonra sayın Meral Akşener Liderliğinde Yeni oluşum denildi ve parti kurulmaya gidildi ve belirli çalışmalar neticesinde Kamuoyunda bildiği gibi 25 Ekim 2017 tarihinde partinin ismi ve kurucular kurulu açıklaması yapılacak 25 Ekim 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığına verilmek üzere ve partinin kurucularında yer almam için Murat Kavuncu olarak şahsıma Resmî olarak Kargoyla kurucular kurulu resmî evrakları gönderilmiştir Bu nazik davetinden dolayı Sayın Meral Akşener hanıma teşekkür ediyorum... “

İfadelerini paylaştıktan sonra:

“Ben murat Kavuncu ekibim ve başkanlığını yaptığım federasyon olarak ve bir Ülkücü olarak gerek iş adamı kimliğimle hiç bir şekilde yeni oluşumda kurulacak yeni Partinin kurucular kurulunda veya kurulacak partinin üst düzey yönetimlerinde veya diğer farklı görevlerde olmayacağımı ve kurucular kurulunda yer almak istemediğimi sayın Akşenere beyan ettim ... “diye bildirdi.

Posta ile gönderilen Kurucular Kurulu üyelik evraklarını sosyal medya'dan paylaştı.

Murat Kavuncu Yeni Parti tarafından posta ile gönderilen Kurucular Kurulu evraklarını ve kargo zarflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ciddiyettten uzak

Kurucular kurulu siyasi partilerin en önemli organıdır.

Özel olduğu kadar da basına açıklanana kadar mahrem olmalıdır. Böyle önemli bir görevin şahsen ve yüz yüze Genel Başkan tarafından teklif edilmesi gerekirken posta yolu ile üyelik evrakı gönderilmesi siyasi tarihimizde ilklerden biridir.

KURUCULAR KURULU 200 KİŞİ

Edindiğimiz bilgilere göre Yeni Parti’nin kurucular kurulunun 200 kişi olması düşünülmektedir.

Hakan Sönmez siyasetcafe.com

 

aksener-resim-1.jpg

Gönderilen posta evraklarında Kurucular Kurulu üyeliği için sekreterya telefonu verilmesi dikkat çekiyor.

 

aksener-resim-2.jpg

 

İşte Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı Murat Kavuncu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar

 

murat-kavuncu.jpg

 

murat-kavuncu-2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum