Akşener PKK'lı adayları böyle savundu

Akşener PKK'lı adayları böyle savundu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı televizyon programında partisinden meclis üyesi olarak aday yapılan ve örgütle bağlantısı olduğu istihbarat raporlarında ortaya çıkan 29 kişi için açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’den belediye meclis üyesi adayı yapılan 29 kişinin PKK ile bağlantılı olduğuna dair istihbarat raporları paylaşılmıştı. Meral Akşener, katıldığı televizyon programında konuya ilişkin soruları yanıtladı.

Listede isimleri yer alan kişilerin tek ortak özelliğinin ‘Kürt’ olduğunu dile getiren Meral Akşener, bu durumun yanlış olduğunu söyledi ve istihbaratı yalanladı.

HDP İLE İTTİFAK KONUSU 

Millet İttifakı’nın yerel seçimlerde HDP ile ittifak yapmasının ortaya çıkmasına rağmen böyle bir ittifakın söz konusu olmadığını belirten Akşener, “Herkes kimin ne olduğunu bilir. Ben PKK’lıysam gereğini yapsınlar” dedi.

MANSUR YAVAŞ AÇIKLAMASI

Meral Akşener ayrıca, hakkında görevini kötüye kullanma iddiasıyla soruşturma başlatılan Mansur Yavaş’ı savundu ve “Sayın Yavaş kazanacak. Kendisine el uzatılması mümkün değildir. Olması halinde biz de bostan korkulu değiliz” açıklamasında bulundu.

İşte Meral Akşener’in açıklamaları:

İlgili haber...

aksenerin-listesindeki-pkklilar.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.