Akşener ve İmamoğlu türbeye ayakkabıyla girdi!

Akşener ve İmamoğlu türbeye ayakkabıyla girdi!

Siyasilerin Ramazan Bayramı'nda ziyaretleri sürerken İYİ Parti lideri Akşener ve İBB Başkanı İmamoğlu tepki çeken bir harekete imza attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hatay’ın Samandağ ilçesinde bulunan ve rivayete göre Hazreti Hızır ile Hazreti Musa’nın buluştuğu yer olarak bilinen Hz. Hızır Türbesi’ni ziyaret etti.

 

AKŞENER VE İMAMOĞLU TÜRBEYE AYAKKABIYLA GİRDİ


İlçe halkı için önem arz eden türbeye Akşener, İmamoğlu ve beraberindekiler ayakkabıları ile girince diğer ziyaretçiler tarafından uyarıldılar. Uyarıları dikkate alan Akşener, ayakkabılarını çıkararak korumalarına verdi. Çekilen görüntülerde türbe görevlileri ve diğer ziyaretçilerin ayakkabı ile içeriye girenleri uyardığı gözlendi. Öte yandan ziyaret sırasında türbe içinde slogan ve zılgıt atılması, türbenin adeta miting alanına çevrilmesi ise tepki çekti.

 

asdfgthujkl.JPG

 

KİRLENEN HALILAR VATANDAŞLAR TARAFINDAN TEMİZLENDİ


Türbe ziyareti sonrasında Akşener ve İmamoğlu Samandağı halkına seslenmek üzere miting alanına geçti. Türbede kirlenen halılar ise görevliler ve vatandaşlar tarafından yıkanarak temizlendi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.