Akşener ve Karamollaoğlu arasında sert tartışma

Akşener ve Karamollaoğlu arasında sert tartışma

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Anahtar partiyiz" sözlerine, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu "Anahtar var, maymuncuk var" şeklinde karşılık vermişti. Akşener, Karamollaoğlu'nun bu sözlerine sert yanıt verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, bir röportajda kullandığı "Anahtar partiyiz" söylemine, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'ndan, "Anahtar var, maymuncuk var" diye karşılık gelmişti.

Karamollaoğlu'nun bu söylemini cevaplayan Akşener, "Maymuncuk sadece kapıları açar. Biz anahtarız, hem açar hem kilitleriz." dedi.

Gazi ve şehit yakınlarıyla akşam yemeğinde bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karamollaoğlu'nun bu söylemini cevapladı.

Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Anahtar var, maymuncuk var" söylemine şöyle cevap verdi:

"Karamollaoğlu'nun söyleminin bir dil sürçmesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü maymuncuk sadece kapıları açar. Biz anahtarız, hem açar hem kilitleriz." dedi.

Akşener, verdiği bir röportajda kendisine sorulan "AK Parti ile temasa sıcak bakar mısınız?" sorusuna, "Anahtarız biz. 2023 seçimlerinde yani 2023 diye bildiğimiz için söylüyorum, Sayın Erdoğan'ın seçilmesi imkansız. Kendisinin de bunu gördüğünü biliyorum. Yetmiyor oyları. Biz anahtarız, dolayısıyla çekiştirilmekten doğal hiç birşey olmaz. Dolayısıyla oyun kurucuyuz. O nedenle çekiştiriliyoruz. Gerçekten güçlü bir anahtar konumundayız." demişti. 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.