Akşener yerine Koray Aydın konuştu! 'İhtiyaçtan doğduk'

Akşener yerine Koray Aydın konuştu! 'İhtiyaçtan doğduk'

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Sakarya’da vatandaşlara hitap etti ve çok kritik açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in rahatsızlığından dolayı katılamadığı Sakarya İl Başkanlığı bina açılışında mikrofonu Koray Aydın aldı ve gündeme ilişkin bomba ifadeler kullandı.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanlığı binasının açılışı bugün yapıldı. Genel Başkan Akşener'in rahatsızlığından dolayı katılamadığı açılışta, Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Genel Muhasip Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti Medya ve Propagandadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, İYİ Parti Isparta Milletvekili Nuri Okutan, GİK Üyesi Ali Türkşen, çevre il ve ilçe başkanları da hazır bulundu.

İşte Koray Aydın'ın açıklamaları:

"AKŞENER'İN SELAMINI GETİRDİM"

"Değerli hemşehrilerim benim, Sakarya'ya fahri hemşehriliğim var. Hepinizi saygı ile selamlıyorum. 17 Ağustos sabahında Sakarya’ya geldiğimde İnsanların yüzündeki umutsuzluğu gördüğümde kendi kendime dua etmiştim. Bugün de Sakarya’yı gezerken yol boyunca umut dolu Sakaryalıları gördüğümde “Ey Allah’ım sen bize yardım et. İYİ Parti'yi vatandaşlarımıza öncü et” diyerek geldim. İYİ Parti yollarda Genel başkanımız Sivas, Aksaray, Yozgat ve Kırşehir’de dün de Kırklareli’deydi. Yağmur altında konuştu, rahatsızlandı o yüzden gelemedi. Buradan onun adına selamlarını getirdim, hepinizi hasretle kucaklıyor.

"BU MİLLET KURTULUŞ YOLUNU HEP BULDU"

İYİ Parti bir ihtiyaçtan doğdu. Tek adam rejimine sürüklenen Türkiye’de, insanların sindirildiği, korkutulduğu bir Türkiye’de yaşıyoruz. Hepimiz önce bulunduğumuz yerde bir yol inşa etmeye çalıştık ama gördük ki yeni bir yol inşa etmenin zamanı geldi. 'Yeter artık' diyerek bir araya gelmiş insanlar topluluğudur. Genel Başkanımız bizlere ‘cesurlar hareketi’ diyor. Neden biliyor musunuz? Çünkü İYİ Parti zalimlerin karşısına çıkarak 'dur' diyenlerin, diyebileceklerin partisidir. Bu ülkeyi 15 yıldır yöneten insanlar, elindeki imkanlarla bu ülkenin insanlarını köşeye sıkıştırmaya devam ediyorlar. Ama göreceksiniz bu büyük millet ne zaman dara düşse bu karanlıktan kurtuluş yolunu hep buldu. Kurtuluş Savaşı’nda bu millet nasıl dimdik ayakta durduysa yine aynı kararlılıkla yeniden dirilecek.

"15 TEMMUZ'DA ŞEHİT DÜŞENLERİN VEBALİ İKTİDARINDIR"

Bu ülkede hiçbir şey iyi değil. Evinizde oturup televizyon başına geçtiğinizde hangi kanalı açsanız tek adam konuşuyor. Yeter artık deme zamanı geldi.

Bu ülkenin ordusuna zamanında kumpas kuranlar, Ergenekon ve Balyoz'la Türk ordusunu yerle bir ettiler. Onların boşluğunu kim doldurdu? El ele, kol kola gezdikleri FETÖ doldurdu. 15 Temmuz’da şehit düşen vatandaşlarımızın vebali onların omuzundadır. Bu ülkenin ordusunu, polisini, PKK’ya teslim ettikten sonra da 'kandırıldık' diyen insanlar şunu unutmasın. Bütün gazilerimizin şehitlerimizin sorumluluğu da bunların omuzlarının üzerindedir. Bu iktidarında sonuna geldik.

"DAHA NE KADAR SÜRECEK BU DÜZEN"

İYİ Parti kuruldu. Bu partinin kadroları millet için nöbet tutuyor. İYİ Parti Genel Başkanı’nı milletimiz benimsedi, bağrına bastı. Sakarya İYİ Parti'yi bağrına bastı. Şunu söylüyorum size İYİ Parti’nin iktidarına hazır olun. Bütün Türkiye hazır olsun.

Bir KHK çıkardılar. Paçaları tutuştu belli, İYİ Parti geliyor. Bunlar şimdi korkuyu kurumsallaştırmaya çalışıyor. Herkes karşı çıktı, eski Cumhurbaşkanı bile karşı çıktı. Adamı dediğine diyeceğine pişman ettiler. Gördüğünüz gibi kimsenin konuşmasına tahammülleri yok. Ama İYİ Parti bütün bunları ortadan kaldıracak.

Sorular çalınır, AKP merkezlerinde bir satır yazı getiremeyen çocukların geleceği elinden alınır daha ne kadar sürecek bu düzen.

"HEPİMİZ DİMDİK AYAKTAYIZ"

Bizler samimi insanlarız, sizin de samimiyetiniz yüzünüzden okunuyor. Hepimiz dimdik ayaktayız. Genel Başkanımızın da her mitingde söylediği gibi biz onlardan korkmuyoruz. Bu millet onların iktidarını sandıkta oylarla yerle bir edecek.

Bugün Genel Başkanımız gelemedi ama bugün olmaz yarın olur. Bu şehri karış karış gezip tek parti olarak Sakarya’dan çıkmak da boynumuzun borcu olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun, hepiniz sağ olun var olun. Hayırlı uğurlu olsun.”

Koray Aydın’ın, konuşmasının ardından il başkanlığı binasına geçildi ve kurdele kesim töreni ile bina açılışı yapıldı. Açılışın ardından binayı gezen İYİ Parti genel başkan yardımcıları vatandaşlarla sohbet etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.