Akşener'den Başakşehir paylaşımı! ‘Bırakın gençleri özgürce takım tutsun’

Akşener'den Başakşehir paylaşımı! ‘Bırakın gençleri özgürce takım tutsun’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Galatasaray – Başakşehir maçı öncesi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım rekor kırdı. İşte ayrıntılar;

Medipol Başakşehir’in Galatasaray ile oynayacağı şampiyonluk yolundaki kritik maç öncesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın ilçe kongresinde yaptığı açıklama dikkat çekti.

Başakşehir’deki kongrede konuşan Tayyip Erdoğan, “16 Nisan’da Başakşehir bir kez daha iradesine sahip çıkmıştır. Bizim sizlerden beklentimiz çok daha büyük. Biz Başakşehir’in tıpkı futbolda olduğu gibi siyaset liginde de şampiyonluğa oynamasını bekliyoruz. Fakat kusura bakmayın. Stadının tribünlerini doldurmadığınız sürece soru işaretim devam eder. O tribünleri gençliğin doldurması lazım. Buna var mıyız? Şampiyonluğa oynuyorsunuz tribünlerin dolması lazım” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklamalarına İYİ Parti Genel Başkanı Akşener sosyal medya hesabından çok sert tepki gösterdi.

Meral Akşener paylaşımında, "Çok sayıda mesajdan, Sn. Erdoğan’ın AKP'li gençlere GS karşısında açıkça Başakşehir yanında yer almalarını isteyen çağrısının sporseverleri çok üzdüğünü gördüm. Bırakın gençler istediği takımı tutsun, bırakın futbol sahada oynansın ve futbol kulüplerinin renkleri kirlenmesin" dedi.

aksener-003.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.