Akşener'den CHP ile flaş görüşme!

Akşener'den CHP ile flaş görüşme!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde İYİ Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi arasında sürpriz bir görüşme gerçekleşiyor. İşte haberin ayrıntıları;

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim öncesi siyasi partilerde ittifak arayışları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel TBMM’de görüşme gerçekleştiriyor.

Yerel seçimler öncesinde siyasi partiler arasındaki ittifak görüşmeleri yapılırken az önce Meclis'te sürpriz bir buluşma gerçekleşti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel şu dakikalarda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi. Hürriyet'te yer alan habere göre, ikili arasında görüşme şu dakikalarda devam ediyor.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN AÇIKLAMA

Özgür Özel görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, “Hekime karşı şiddeti komisyonda görüşmek için komisyon başkanına yazı yazdık. Komisyon başkanı toplantıya çağırmadı. Biz CHP’den 6 milletvekilinin imzasını hazırladık. Küçükten büyüğe tüm partileri gezeceğiz. Gidip “imza verir misiniz” diye soracağız. Meral Hanım da burada olduğu için kendisiyle çay içtik. Seçime yönelik görüşme olmadı” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.