Akşener'den CHP'lileri kızdıracak çıkış

Akşener'den CHP'lileri kızdıracak çıkış

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’den Cumhuriyet Halk Partisi’ni kızdıracak bir çıkış geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon’da vatandaşlara seslendi ve konuşmasında İsmet İnönü’yü hedef aldı.

Meral Akşener, Trabzon mitinginde İsmet İnönü'yü hedef aldı ve “Rahmetli İsmet İnönü’nün ruhuna Fatiha okunur hale getirdiniz milleti” dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, Trabzon’da Atatürk Meydanı’nda halka hitap etti. Akşener, iktidarın söylemlerini takip ettiğini ve ona göre adımlar attığını iddia etti.

Atatürk'ün silah arkadaşı ve Cumhuriyetin ilk kurucularından İsmet İnönü'yü hedef alan Akşener şöyle konuştu:

"Tarımı konuşuyoruz ne oldu? Mazotun yarısını indirdiler. Dün çiftçiye ‘Al ananı da git‘ diyenler bugün çiftçinin kullandığı mazotun yarısını indirdiler. Erdoğan ve arkadaşları 3 Y’yi ortadan kaldırmak için geldi. Rahmetli İsmet İnönü’nün ruhuna Fatiha okunur hale getirdiniz milleti. Öyle yasakçı bir zihniyetle yönetiyorsunuz ki utanmasanız teyzelerin kısır ve altın günlerine dinleme memuru gönderecekseniz. Neden korkuyorsun?"

GELİN KONTENJANINDAN TRABZON’U İSTİYORUM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rizeli, kendisinin de Rize gelini olduğunu hatırlatan Akşener, “Karadeniz’in geliniyim. Çok iyi gelinim. 38 yıldır kayınvalidem ile aynı evde oturan bir gelinim. Muhterem oturtturamadı aynı evde anasını. Sizin ağabeyiniz, bu gelininizi hem anası hem babaannesi ile aynı evde oturtturdu. Gelin kontenjanından Trabzon’u istiyorum. Trabzon alınamadığı taktirde bu meydanda kayınvalidemle pencerenizi taşlayacağım. Onlardan hiçbir fayda görmeyeceksiniz” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.