Akşener'den CHP'ye afiş tepkisi! 'Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!'

Akşener'den CHP'ye afiş tepkisi! 'Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane!'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında büyükşehirlerde seçim afişi astırılmasına izin vermeyen CHP'ye sert sözlerle tepki gösterdi.

İYİ Parti ile CHP arasında afiş gerilimi yaşanıyor.

Partisinin İstanbul, Ankara ve İzmir’de asmak istediği afişlerin CHP tarafından engellendiğini söyleyen Akşener, “Artık açıkça görmeye başladık ki meğer ana muhalefet partisi de bizden çok rahatsızmış. Bizi sansürlemek isteyen, Saray değil, belediye. Beştepe değil, Saraçhane” dedi.

 

Akşener'in grup toplantısı açıklaması şöyle:

 

'Bugüne kadar, karşımıza; nice engeller, iftiralar, yalanlar çıktı. Türlü baskılarla, tehditlerle, linçlerle mücadele ettik. Defalarca durdurulmak, sindirilmek, susturulmak istendik. Hepsini, teker teker aştık.

Durmadık, yılmadık, yorulmadık ve rabbime şükürler olsun bugünlere geldik. Yolumuza, çöp kamyonları dizdiler sokaklarda yürüdük! Elektriklerimizi kestiler ışıksız salonlarda buluştuk!

Sesimizi kısmak istediler megafonla konuştuk! Hatta yeri geldi sırf birilerinin tekerine, çomak sokuyoruz diye; sahipsiz kurşunlarla karşılaştık. Ve nitekim, bugün de önümüzde, yeni bir engel var.

Ana muhalefet partisi de meğer bizden çok rahatsızmış Milletimiz için çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Birileri istiyor ki billboards'suz seçim çalışması yapalım. Bizi sansürlemek isteyen Beştepe değil Saraçhane! Yandaş olana da yoldaş olana da mecbur değilsin.'


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.