Akşener'den çok konuşulacak İmamoğlu açıklaması! 'Bu şarkı biter'

Akşener'den çok konuşulacak İmamoğlu açıklaması! 'Bu şarkı biter'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Akşener, İmamoğlu için "Sadece 16 milyon çerçevesi içine konulursa o şarkı biter" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezası kararıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişte aldığı cezayı hatırlatarak konuşmasına devam eden Akşener, "Dünün mağduru bugünün vesayetçisi oldu. Şimdi sayın Ekrem İmamoğlu'nunki de bitmeyecek. Sadece İstanbul çerçevesine koyarsanız bu şarkı biter" dedi.

 

Akşener'in açıklamalarından satır başları:

 

"BU BENİ VE ARKADAŞLARIMI İNCİTSE DE KENARA KOYDUK"

 

'İkili bir sistem o. Normalde sayın Kılıçdaroğlu’nun söylediği söz oraya gitmekle alakalı değil. Oraya giden söz genellikle kurmaylardan geldi. Bu beni ve arkadaşlarımı incitse bile kenara koyduk.

 

'İÇİŞLERİNE KARIŞMAK YOK!'

 

Sayın Kılıçdaroğlu’nun gazetecilerle yaptığı toplantıda sorulan soru aslında sayın Kılıçdaroğlu’na söylediğim ve kamuoyu ile paylaştığım bir söz. Sayın Kılıçdaroğlu da içişlerine karışmakla ilgili bir söz söyledi. Burada içişlerine karışmak yok. 6’lı masa toplandı ve Cumhurbaşkanı adaylığı liderlere bırakıldı. Sayın Kılıçdaroğlu’na şunu görevden alın şuraya koyun dersem bu içişlere karışmak olur. Aday tespiti konusunda herkes hür ve bağımsız.'

 

KILIÇDAROĞLU 'ADAYIM' DERSE...?

 

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda konuşan Akşener, 'İstemek herkesin hakkıdır. O gelmeden konuşamayız. Bilmiyorum. Partimizle konuştuğumuz için ona göre bakış açısı olacak.' dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.