Akşener'den Erdoğan'a mesaj iddiası! 'Nebi Hatipoğlu'nu partinize alırsanız, ittifak yapamayız'

Akşener'den Erdoğan'a mesaj iddiası! 'Nebi Hatipoğlu'nu partinize alırsanız, ittifak yapamayız'

Meral Akşener'in Erdoğan'a bir kurmayı aracılığıyla haber gönderdiği ve Erdoğan'a 'Nebi Hatipoğlu'nu partinize lütfen almayın. Beni ve partimi kırmış olursunuz. Şayet alırsanız, yerel seçimlerde ittifak yapamayız' dediği iddia edildi.

Katıldığı bir canlı yayında 2024 yerel seçimlerinde partisinin AK Parti ve MHP ile ittifak yapabileceğini söyleyen İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu geçtiğimiz gün İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurdu. 

Hatipoğlu, açıklamasında İYİ Parti ile derin görüş ayrılıkları yaşadığını ve bu nedenle istifa ettiğini belirtti.

İYİ Parti'den istifa ettiğini açıklayan Nebi Hatipoğlu, daha sonra AK Parti'ye geçti. Hatipoğlu'nun rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktı.

 

dvddvdv.JPG

 

turktime.com yazarı Talat Atilla, AK Parti'ye geçen Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu ile ilgili gündem yaratacak yeni bir iddia ortaya attı.

Atilla, Akşener'in Erdoğan'a bir kurmayı aracılığıyla haber gönderdiğini ve Erdoğan'a "Nebi Hatipoğlu'nu partinize lütfen almayın. Beni ve partimi kırmış olursunuz. Şayet alırsanız, yerel seçimlerde ittifak yapma ihtimalimizi de sıfırlamış olursunuz" dediğini iddia etti.

'Erdoğan'ın Akşener'in bu mesajına itibar etmemesini, Akşener'e güvenmediği, MHP ile yola devam kararlılığı şeklinde okumak da mümkün.' diyen Talat Atilla, 'Akşener'in Nebi Hatipoğlu'na kızgınlığının altında ise, Hatipoğlu'nun yakın çevresine "İyi Parti'ye çok para yardımı yaptım!" sözlerinin neden olduğu iddia ediliyor.' dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.