Akşener’den FOX TV’de tarihi itiraf: Sayemizde CHP’ye oy veriyorlar!

Akşener’den FOX TV’de tarihi itiraf: Sayemizde CHP’ye oy veriyorlar!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener FOX TV’de “kankisi” İsmail Küçükkaya’ya konuk oldu ve tarihi bir itirafta bulundu.

Terör örgütü PKK’nın siyasi temsilcisi HDP’nin desteklediği CHP ile Milllet İttifakı yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “tarafsız yayıncılık” adı altında sırtını tamamen Ekrem İmamoğlu’na yaslayan FOX TV’de”kankisi” İsmail Küçükkaya’nın konuğu oldu.

24 Haziran seçimleri öncesinde evinin önünde yapılan tepki gösterilerini bir linç girişimi olarak nitelendiren Akşener, yaptığı açıklamada İstanbul seçimleri hakkında YSK’nın verdiği kararı eleştirerek haksız ve hukuksuz bir karar olarak nitelendirdi.

FOX EKREM İMAMOĞLU TV Mİ OLDU?

Tarafsız ve objektif yayıncılık adı altında yayın yaptığını iddia eden FOX TV’den İsmail Küçükkaya’nın programı sabahları artık tam bir Ekrem İmamoğlu’na destek ana haber bültenine dönüştü.

Küçükkaya bu sabahta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i konuk ederek, YSK’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin “nasıl kötü bir şey” olduğunun propagandasını yapmaya devam etti.

AKŞENER'DEN TARİHİ İTİRAF

Akşener burada yaptığı açıklamalarda daha önce CHP’ye asla oy vermeyecek kesimlerin İYİ Parti ve kendisi sayesinde CHP’ye oy verir hale getirdiğini resmen itiraf etti.

AK Parti’nin ve MHP’nin itiraz ve belgeleri neticesinde son karar mercii olan YSK’yı hedef alan hukuk dışı açıklamalarının yanı sıra 23 Haziran’da de Ekrem İmamoğlu’nun tam anlamıyla arkasında duracaklarını açıklayan Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ekonomideki çalkantıların düzelemeyeceğini de iddia etti.

DOLAR YÜKSELDİ AKŞENER'İN YÜZÜ GÜLDÜ

Akşener’in dövizdeki spekülatif artışlar ile dış kaynaklı ekonomik baskı ile Türkiye’yi dize getirme çabalarından da oldukça “memnun” tavır içerisinde olduğu dikkatlerden kaçmadı.

"BİR BÖLENİN" YENİ PROJESİ

MHP’de geçmişte sözde “ülkücü asena” kimliğiyle Genel Başkan adaylığını koyan ve adı “bir bölene” çıkan Akşener, kurduğu İYİ Parti ile nasıl bir proje içinde olduğunu göstermesi bakımından yaptığı bu açıklama tarihi geçecek nitelikte olarak değerlendiriliyor.

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum