Akşener'den grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na ince ayar! '14 Mayıs'tan sonra her şey çok güzel olacak'

Akşener'den grup toplantısında Kılıçdaroğlu'na ince ayar! '14 Mayıs'tan sonra her şey çok güzel olacak'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Hiç merak etmeyin; 14 Mayıs’tan sonra, her şey çok İyi, her şey çok güzel olacak!' ifadelerini kullandı. Akşener'in bu sözleri Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı mesajı olarak yorumlandı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Akşener konuşmasında, "14 Mayıs, güçlü ve zengin bir Türkiye’nin, ilk adımları olacak! 14 Mayıs, özgür ve demokratik bir Türkiye’nin, kırılan zincirleri olacak! 14 Mayıs, milletimizin evindeki, ocağındaki, gönlündeki huzurun, başlangıcı olacak! Hiç merak etmeyin; 14 Mayıs’tan sonra, her şey çok İyi, her şey çok güzel olacak!" ifadelerini kullandı.

Akşener'in bu sözleri Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı mesajı olarak yorumlandı. 


Akşener'in konuşmasından satırbaşları şöyle:

 

'Aziz milletim Bir şirket müdürü düşünün, Şirketi büyüteceğini söylesin; ama şirketi küçültsün. “Kâr rekoru kıracağım.” desin; ama zarar rekoru kırsın. Şirket zarar ederken, borçlanıp uçak alsın. İşleri, eşe dosta paslayıp, şirketin kasasını boşaltsın. Çalışanlara maaş ödeyemezken, lüks ofisinde, tüm gün ense yapsın. Sizce bu müdüre ne yaparlar? Kovarlar değil mi? İşte 14 Mayıs’ta, biz de, Beştepe’deki müdürü kovacağız. Yaptıklarının hesabını, milletimizle birlikte, sandıkta soracağız. Şunun şurasında, 102 gün kaldı. 102 gün sonra, bu vizyonsuzluktan, bu beceriksizlikten, bu vasatlıktan kurtulacağız.

Yani biz 14 Mayıs’ta sadece Sayın Erdoğan’ı emekli etmeyeceğiz. Aynı zamanda, özgür bir Türkiye’nin de, önünü açacağız. Hukukun işlediği, adil bir Türkiye’nin de, önünü açacağız. İnişli çıkışlı bir devri kapatıp, istikrarlı bir ekonominin de, temellerini atacağız. Yatırımların önündeki, tüm engelleri de, hızla, 100 gün içinde, ortadan kaldıracağız.

İnişli çıkışlı bir devri kapatıp, istikrarlı bir ekonominin de, temellerini atacağız. Yatırımların önündeki, tüm engelleri de hızla, 100 gün içinde, ortadan kaldıracağız. Ve Türkiye’yi bir yatırım üssüne çevireceğiz.14 Mayıs, güçlü ve zengin bir Türkiye’nin, ilk adımları olacak!14 Mayıs, özgür ve demokratik bir Türkiye’nin, kırılan zincirleri olacak!14 Mayıs, milletimizin evindeki, ocağındaki, gönlündeki huzurun, başlangıcı olacak! Hiç merak etmeyin; 14 Mayıs’tan sonra, her şey çok İyi, her şey çok güzel olacak!

Pazartesi günü 6 siyasi parti olarak, Ortak Politikalar Metnimizi, kamuoyuyla paylaştık. Çalışmamız; Yarının, kalkınan, zenginleşen ve demokratikleşen Türkiye’si yolunda, atacağımız adımları tariflerken; aynı zamanda, istibdata karşı, hürriyetin sesini savunuyor. Yandaşa karşı, milletin sesini savunuyor. İsrafa, yolsuzluğa ve yandaş ekonomisine karşı, refahta eşitlenen Türkiye’yi savunuyor. İşte bu çalışma da, 14 Mayıs’tan sonra yapacaklarımızın, somut planıdır.'


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.