Akşener'den HDP'li Semra Güzel açıklaması: 'Fezlekeye 'evet' diyeceğiz

Akşener'den HDP'li Semra Güzel açıklaması: 'Fezlekeye 'evet' diyeceğiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili açıklama yaptı.

PKK'lı terörist Volkan Bora ile fotoğrafları deşifre olan ve terör örgütünün kamp kadrosunda olduğu tespit edilen HDP'li Semra Güzel hakkında günlerdir açıklama yapmayan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, fezleke Meclis'e gelince köşeye sıkıştı.

Güzel'in fotoğrafları hakkında tek kelime etmeyen Akşener, "Benim arkadaşlarım bu fezlekeye 'evet' diyecek." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklama yapan Akşener, öldürülen PKK'lı teröristle samimi fotoğrafları çıkan HDP'li vekil Semra Güzel'le ilgili de ilk kez konuştu.

Akşener, 'Semra Güzel'in fezlekesi gelecek Meclis'e bu fezlekeye arkadaşlarım evet' oyu verecek. İYİ Parti'nin tutumu teröre yataklık konularında açık ve nettir. Burada sorunumuz yok. Umarım rahatlamışlardır ama şimdi o Türkiye bayrağını çıkarma emrini veren zatlar OSLO'da 'ben verdim talimatı' demişti. PKK'yle masaya oturanların her birinin fezlekesinin gelmesi gerekiyor. Onlar getirmezse biz getireceğiz' ifadesini kullandı.

 

ERDOĞAN'I HEDEF ALDI


Erdoğan'ın açıklamalarını görmezden gelen ve HDP'li Güzel'in fotoğrafları hakkında tek kelime etmeyen Akşener, "Sayın Erdoğan'ın bu konuyla ilgili dediği bir şey de yok." diyerek Cumhurbaşkanını hedef aldı.

Erdoğan konuyla ilgili AK Parti Grup Toplantısı'nda "Karma komisyona süratle gönderdik ve gereği yapılacak. Biz parlamentomuzda bu tür birilerini görmek istemiyoruz." demişti.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.