Akşener'den 'Levent Gültekin' açıklaması

Akşener'den 'Levent Gültekin' açıklaması

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Levent Gültekin'in sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Akşener, “Mahkemeye vereceğim. Öyle bir sözüm olmadı" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, FOX TV'de katıldığı programda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Akşener, Gültekin’in “Meral Akşener, seçimlere bir buçuk yıl vardı, bir gün beni aradı. Yavaş ve İmamoğlu’nun kastederek ‘bunlar kendilerini ne zannediyor. Belediyenin parası ile anket yaptırıyorlar, kendilerini önde gösteriyorlar. Ben bunlar cumhurbaşkanı olsun diye mi parti kurdum. Ben onlara geçit vermem dedi” ifadesine yanıt verdi.

 

Akşener Gültekin'i mahkemeye vereceğini belirterek şunları söyledi:

 

"Benim görebildiğim CHP'nin kongresine yönelik iki grup var. AK Parti ve çevresiyle kurulmuş başka bir grup var. Bir de bu tarafların içinde yer almayanlar var. Her biri bir Youtube kanalı kurdu, abuk subuk şeyler konuşuyor. Mahkemeye vereceğim. Böyle sözlerim olmadı. Hasan Cengiz diye bir adam üzerinden bana 100 milyon dolar verdiğini iddia eden bir videosu oldu. Maili araştırdık mailde Kılıçdaroğlu'na verildiği iddiası var. Gültekin bunu Akşener'e verildi diye lanse ediyor. O spam mailinde Kılıçdaroğlu'na verilen 100 milyon dolar diyor bu iftira, iğren. bir iftira. Hukuk üzerinden yol yürüyeceğiz."

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.