Akşener'den Maranki çıkışı! ‘Ayağını denk alsın’

Akşener'den Maranki çıkışı! ‘Ayağını denk alsın’

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Akit TV’de skandal açıklamalar yapan ve hakkında soruşturma açılan Ahmet Maranki’yi hedef aldı ve sert sözlerle yüklendi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Aydın’da vatandaşlara hitap etti. Meral Akşener’in hedefinde Prof. Dr. Ahmet Maranki vardı. Maranki’nin Akit TV ekranlarında ‘Gömdüğümüz silahları çıkarırız’ ifadelerini Meral Akşener çok sert sözlerle eleştirdi.

Aydın’da vatandaşlara seslenen Meral Akşener, medya patronlarına sert tepki gösterdi. Akşener, “Hanımlar gittikçe artıyor. Çünkü ben bu partiye kurarken onlara sordum “Yürü” dediler. Sonra gençlere sordum, en son erkeklere sordum. Düşünün İYİ Parti olmasa, biz bu yolda yürümemiş olsak, acaba seçimler nasıl olurdu? Herkesin birbirine sövdüğü kazananın belli olacağı bir seçim olurdu. Hani çatı aday dönemindeki gibi. Ama bugün çok güzel bir seçim var. Meral Akşener var devrede, sinirler bozuldu. Televizyonlara çıkarmıyorlar. Ben de istemiyorum artık. “Televizyona çık” diyorlar, yok kardeşim havuz medyası bizim için bitti.

’GÖMDÜĞÜMÜZ SİLAHLARI ÇIKARIRIZ’ DİYENLER AYAĞINIZI DENK ALIN”

Eğitimde zengin çocuğu, fakir çocuğu, iyi okul, kötü okul diye böldüler çocuklarımızı. Mardin’den mezun olan Aziz Sancar Nobel aldı. Biz Türkiye’de yeni Aziz Sancar’lar için mücadele edeceğiz inşallah. Bilmem nereye “Gömdüğümüz silahları çıkarırız” diyenler ayağınızı denk alın. Öyle yasalar çıkaracağım ki tecavüzcüler, sahte kabadayılar milletin yüzüne bakamayacak. Kuleli’nin ışıklarını seçildiğimin ertesi günü açacağım. TRT’de 38 saniye göstermişler ama Kayseri yıkılıyordu. Ben bir şey satmayacaktım ama TRT’yi satacağım. Parasını da sizlere harcayacağım. Sizi oraya giden vergilerden kurtaracağım. O gereksiz kurumların hepsini kapatacağım. O TİKA’lar var ya ne paralar doldurdular ceplerine” ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.