Akşener'den MHP ile birleşme sorusuna: ‘Bakcez duruma’

Akşener'den MHP ile birleşme sorusuna: ‘Bakcez duruma’

Meral Akşener, MHP ile birleşme ya da üç hilal çatısı altına girme veya üç hilal çatısını buraya dahil etme gibi bir düşünceniz olur mu? sorusuna şok bir cevap verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Meral Akşener, KRT TV’de Çağlar Cilara’nın konuğu oldu ve sorulara yanıt verdi.

Akşener, KRT kanalında gazeteciler Ferit Atay ve Çağlar Cilara'nın sorularını yanıtladı. Program sırasında Çağlar Cilara’nın sorduğu bir soru ve sonrasında Meral Akşener’in verdiği yanıt stüdyodakileri kahkahaya boğdu.

Çağlar Cilara, Akşener’e, “Dediniz ki; ‘Cumhur ittifakı karşısında Millet ittifakı parlamentoda çoğunluğu alacak.’ Peki böyle bir durumda MHP’de bir yönetim boşluğu olursa, İYİ Parti’nin tavrı ne olur. MHP ile birleşme ya da üç hilal çatısı altına girme veya üç hilal çatısını buraya dahil etme gibi bir düşünce olur mu?” diye sordu.

Meral Akşener ise soruya şu yanıtı verdi:

“Benim tanıdığım Devlet Bahçeli bu sandalye için adam vurur. Bizim açımızdan sorun yok da şimdi siz Sayın Bahçeli’nin bu gece niye uykusunu kaçırıyorsunuz ya. Hazır benim üstümden düşmüşken. Tekrar sıçratmayın. Rumelilerin bir sözü var; ‘Bakcez duruma."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.