Akşener’den şok iddia: Suçluları da tahliye edecekler

Akşener’den şok iddia: Suçluları da tahliye edecekler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, FETÖ terör örgütüne ilişkin şok iddialarda bulundu ve suçluların tahliye edileceğini söyledi. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti lideri Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu ve AK Parti hükümetini hedef aldı.

Meral Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda FETÖ’cülerin tahliye edildiğini, suçlularında tahliye edileceğini belirtti. Akşener ayrıca AK Parti’yi kast ederek ‘Bunların içine FETÖ kaçmış’ dedi.

İşte Meral Akşener’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar;

Fetö her yere sızmış. Zenginleri kaçtı, garibanları hapiste. Öğretmenin maaşını Bank Asya’ya yatırmışsın, mecburen oradan almış. Şimdi onlar hapiste ama damatlar dışarıda. AKP Fetö ile mücadele edemez, bunlar kız alıp vermişler. Bunların içine Fetö kaçmış.

Harbiyeli gençlerden mahkemeye çıkabilen tahliye oluyor ama daha çoğunun iddianamesi hazır değil. Hani köprüde linç edilen harbiyelilerin, erlerin failleri bulunacaktı? Emir kulu askerin, öğrencinin suçu ne? Tamam komutanını al, cezasını ver ama gariban öğrencinin, erin suçu ne?

Suçluları da tahliye edecekler. Kimse ağzını açamayacak. UYAP konusunu genişletecekler. Genişletince bu mevzu sulanacak. Hepimiz göreceğiz; bu konuyu sulandıracaklar. Suçluları da tahliye edecekler.

Bana Fetöcü dediler. Geçtim beni, çoluğumda çocuğumda, yedi göbek sülalemde bir Fetöcü bulun, huzurunuzda ilan ediyorum politikayı bırakıyorum. Benim Fetöcü olduğuma dair elinde tek bir kanıt olan varsa, onu savcılığa teslim etmeyen varsa, şerefsizdir, alçaktır!

aksen.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.