Akşener’den sürpriz ittifak açıklaması! ‘Kimse engelleyemez’

Akşener’den sürpriz ittifak açıklaması! ‘Kimse engelleyemez’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yaklaşan yerel seçimler öncesi dikkat çeken ittifak açıklamasında bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlere ilişkin siyasi partilerin hazırlıkları ve ittifak görüşmeleri devam ediyor. İYİ Parti Lideri Akşener ise bugün ittifaka dair önemli bir açıklamada bulundu.

Akşener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada yerel seçimle ilgili olarak çok ciddi bir hazırlık içinde olduklarını ifade etti.

Her ilçe, her belde ve şehirde aday çıkarmak üzerine hazırlıklarının bulunduğunu aktaran Akşener, ittifaka ilişkin soruya da şöyle yanıt verdi:

“Yerel seçimlerdeki ittifak konusunda an itibariyle resmi görüşmelerimiz olmadı. Burada bahsedilen Saadet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'dir, Yani İttifak zaten olmuyor da iş birliği, güç birliği diyebileceğimiz bir alan. Henüz resmi veya gayri resmi benim herhangi bir görüşmem yok ama aşağıda öyledir sistem. Herkes birbiriyle görüşür o orada var onu zaten kimse engelleyemez bakacağız, göreceğiz çok bir şey söyleme imkanımız yok.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.