Akşener'den tepki çeken 'bozkurt' pozu! Sosyal medya karıştı

Akşener'den tepki çeken 'bozkurt' pozu! Sosyal medya karıştı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir gençle birlikte bozkurt işareti yaptı. Akşener'in görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

30 Ağustos Zafer Parkı'nda vatandaşlarla buluşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir gençle birlikte bozkurt işareti yaptı. Partililerine bu işareti yapmalarını yasakladığı iddia edilen Akşener'in görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

Dün ülkenin her köşesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı 7'den 70'e büyük bir neşeyle kutlandı. Siyasiler ise önce Anıtkabir'e daha sonra da kendi partilerinin düzenlediği programlara katıldı.

 

PARKTA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de, Büyük Zafer nedeniyle 30 Ağustos Zafer Parkı'nda vatandaşlarla buluştu. Burada insanlarla oturup dertleşen Akşener, daha sonra toplu fotoğraf çekiminde de yer aldı. İYİ Parti lideri programda çekilen fotoğraf ve videoları sosyal medya hesabından da paylaştı.

 

ere-058.jpg

 

BOZKURT İŞARETİ YAPTI

 

Akşener'in paylaştığı videolardan birinde genç bir vatandaş, kulağına eğilerek bir şeyler söyledi. Akşener bu sözlere "Tabii ki, hay hay. En güzelini yaparız hem de. Şöyle yüksekten yap" dedi. O saniyelerde genç elini kaldırarak bozkurt işareti yaptı. Akşener de gence aynı şekilde eşlik ederek poz verdi.

 

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

 

Akşener'in 2017 yılında partisini kurarken, eski partisi MHP'den ayrışabilmek için partililerine bozkurt işaretini yasakladığı iddia edilmişti. Bu nedenle son görüntüler de sosyal medyayı ikiye böldü.

 

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

 

cc-009.JPG

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.